KARKKIPURKKI GOES INDIEDAYS INSPIRATION JA NETFLIX-ARVONNAN VOITTAJA!

Eilen kerroin, että tälle viikolle on tiedossa mukavia juttuja, ja tässä tuleekin niistä ensimmäinen.
Karkkipurkki löytyy nyt myös Indiedays Inspiration blogeista! Käytännössä tämä tarkoittaa teille lukijoille sitä, että blogini sivupalkkiin ilmestyy piakkoin Indiedays Inspiration -jäsenbanneri, sekä blogin yläreunassa saattaa näkyä Indiedaysin kautta tulevia mainoksia. Mukavana juttuna Indiedaysin kautta blogeja seuraaville tietenkin se, että nyt myös Karkkipurkkia voi seurata Indiedaysin sivulta.

Blogin sisältöön muutos ei vaikuta kuinkaan, eikä blogi muuta mihinkään. Innoissani olen kuitenkin tästä pienestä muutoksesta, sillä niin kiva kuin tätä blogia onkin kirjoittaa, niin tylsäähän täällä on yksin höpistä ja toki toivon että muutama uusikin lukija eksyy myös Indiedaysin kautta Karkkipurkkiin. 

Netflix-arvonta päättyi jo viikko sitten ja loppuviikosta arvoin voittajan, mutta olen tyystin unohtanut julkaista voittajan täällä blogissa! Arpaonni osui tällä kertaa nimimerkille Lindiz – Tutipuu, onnea voittajalle, olekin jo varmaan saanut Netflixiltä sähköpostia! :)