MAMMATYYLIÄ KEVÄÄLLE & ALEKOODIVINKKI

Sen lisäksi, että joka kevät iskee kova sisustuskuume, tekee myös mieli vaatekaappia uudistaa.

Toki ne vanhat kevät- ja kesäsuosikit otetaan myös esille samalla kun talvisemmat saavat siirtyä taka-alalle, mutta jotain uuttakin on aina kiva hankkia.

Kasvavan mahan kanssa saa pukeutumista miettiä taas ihan uudella tavalla, mutta itse otan sen kyllä vain mukavana haasteena!

Keräilinkin alle muutaman keväisen asun, jonka pukisin mielelläni päälle niin mahan kanssa kuin ilmankin.

Laukku Michael Kors // Tennarit Converse // Aurinkolasit Ray Ban // Neule JoJo Maman Bébé // Housut Mama Licious

Kengät Spartoo, muut Zalando. Spartoolle löydät alekoodit täältä, Zalandoon täältä!

Joka ikinen kevät rakastun uudelleen tähän tyyliin. Sinistä, punaista ja valkoista, miten raikasta ja… noh, keväistä! Vastaava asu vaatekaapista löytyykin, mutta ei taida pöksyt ja neule kovinkaan pitkään päälle mahtua, onneksi laukut, kengät ja aurinkolasit mahtuu aina! :D

Voi olla, että tästä en pääse yli, ennenkuin neule ja housut mallia mamma on hankittu.

Lenkkarit Nike // Huivi Hilfiger Denim // Hupparimekko Mama Licious // Leggarit Mama Licious

Kengät Spartoo, muut Zalando.

Tässä jälleen asu, minkä pukisin mielelläni tänä keväänä leikkipuistoon tai koirien kanssa kävelylle, ilman mahaakin. Ehkä leggarit korvaisin pillifarkuilla, mutta rentoon mammatyyliin nuo leggarit sopivat kyllä oikein hyvin.

Jokunen postaus sitten kerroinkin, miten ensimmäisen raskaudessa sain leggareista yliannostuksen siihen malliin, ettei legginsejä ole jalassani sen koommin nähty. Arvelin myös, etten välttämättä vielä tämän raskaudenkaan aikana niitä halua pukea, mutta arvatkaapas vaan mikä on ensimmäinen äitiysvaatteeni jonka olen jo ehtinyt ostamaan… No leggarit tietty! En vaan voinut vastustaa, kun löysin nuo kuvan Mama Liciouksen leggarit alerekistä viitosella!

Laukku Gabor // Kengät Ralph Lauren // Mekko Mama Licious // Neuletakki Noppies // Aurinkolasit Chloé

Kengät Boozt, jonne löydät alekoodit täältä, ja muut Zalando.

Valkoinen pitsi on myös yksi jokakeväinen ja -kesäinen ihastus. Arkinen pitsimekko käy moneen tilanteeseen, ja asusteita vaihtelemalla voisin pukea sen myös vaikkapa rentoihin perhejuhliin. Viime raskaudesta on yksi valkoinen pitsimekko jemmassa, täytyykin katsoa kävisikö se korvaamaan tuon kollaasin ihanuuden.

Kuten mainitsinkin, niin kaikki postauksen asut ovat sellaisia, mitkä pukisin mielelläni tänä keväänä ja kesänä ilman mahaakin, ja onnekseni äitiysvaatteita onkin saatavana nykyään niin monipuolisesti, että omat suosikit löytyy helposti myös mahallisista versioista!

Kollaasien lomassa tulikin jo vinkkailtua alekoodeista Boozt, Zalando, ja Spartoo -verkkokauppoihin, joista kollaasien vaatteet oli poimittu. Näiden lisäksi alekoodeja useisiin muihin verkkokauppohin löydät täältä, kantsii kurkata!