PÖLLÖ ÄIDIN MASUSSA, ASIAA ALUSVAATTEISTA & HUIKEA LUKIJA-ALE!

Eilen oli odotettu lääkärineuvola ja taas pääsi kurkistamaan, että masussa on kaikki hyvin.
Vaikka olen käynyt jo tätä ennen kaksi kertaa ultrassa, saa tämä (tietenkin kovin ihana) raskausoireettomuus välillä vähän epäluuloiseksikin. Nyt on kuitenkin taas tullut todistettua että pieni vauva siellä mahassa asustaa, vaikka tuleva isoveli onkin sitä mieltä, että äitin masussa kasvaa pöllö! Onhan hän kuulemma jo kaksi kertaa kuullut ihan selvästi, miten äitin mahasta kuuluu ”huhuu”, ihan kuin pöllön huhuilua… :D
Useimmiten Veikkokin on kyllä sitä mieltä, että vauva siellä masussa on, vaikka tietenkin koko asia on kaksi ja puolivuotiaalle vielä aikas vaikea käsittää.

Nyt kun raskaudessa on päästy jo toiselle kolmannekselle ja maha on alkanut pyöristymään, on vihdoin hyvä syy perehtyä mammavaateasioihin ihan kunnolla ja ottaa jo osaa käyttöönkin!
Toistaiseksi olen vielä pärjännyt tavallisilla farkuilla, mutta eilinen yritys pukea hieman korkeampivyötäröiset ulkoiluhousut oli lähinnä säälittävä…

Sain uudelta yhteistyökumppaniltani, Ratkiriemulta, aivan ihanan paketin, josta löytyi kaunis Boob -merkkinen alusasusetti, joka käy niin odottavalle äidille, kuin myöhemmin imetykseenkin.
Ihanan pehmeä ja saumaton setti on mukavan joustavaa materiaalia, ja näin yläosa käy varmasti hyvin vaikka rintojen koko raskauden ja imetyksen aikana muuttuukin. Mukavuuden lisäksi on plussaa tietenkin myös kaunis ulkonäkö.

Samassa Ratkiriemun paketissa tuli myös jotain muutakin kivaa, mutta niistä lisää heti kun saan ne kuvattua päälläni!
Nyt kuitenkin ihan parhaaseen osuuteen, nimittäin Ratkiriemu tarjoaa lukijoilleni ihan huikeat edut!
Kaikki Boob -tuotteet -20% alennuksella ja Mama Licious -tuotteet -30% alennuksella!
Ratkiriemulla on parhaillaan meneillään 4-vuotis synttärit, ja kaikki mahtavat synttäritarjoukset löydät täältä. Myös jo alennetuista Boob ja Mama Liciouksista saa tuon yllä mainitun alen!

Ratkiriemulla ei ole käytössä alekoodeja, vaan tehdessäsi tilausta kirjoita lisätietokenttään ”Karkkipurkki ale”, niin saat paluuviestinä alennetun hinnan. Nämä lukija-alennukset ovat voimassa pääsiäismaanantaihin asti, joten nyt kantsii pääsiäisen aikana naputella tilausta menemään, itse ainakin meinaan nyt kartuttaa mammavaatehyllyäni :)

Mainitaan muuten vielä, että synttäritarjouksista löytyy myös paljon lastenvaatteita, kuten Racoonia ja Mini A Turea. Uutuuksista puolestaan on sivuille juuri päivitetty kesän Maxomorraa.

Alle keräilin muutamia omia suosikkejani Boobilta ja palaillaan pian sillä lupaamallani toisella postauksella, niiden sovituskuvien kanssa.