ÄITIN ASUA & MUISTUTUS HUIKEASTA MAMMAVAATE-EDUSTA!

No niin, tässä vihdoin niitä lupaamiani asukuvia ja samalla kurkistus loppuunkin Ratkiriemun paketin sisältöön. Edellisessä postauksessa nähdyn alusasusetin lisäksi sain Ratkiriemulta Mama Liciouksen farkut, jotka tänään pääsivät ensimmäistä kertaa päälle. 

Farkuissa on ihanan korkea trikoinen masuosuus ja farkut muutenkin ovat pehmoista ja joustavaa matskua. Niin mukavat päällä, että eipä taida nyt tavallisiin farkkuihin olla paluuta.

Farkkujen kanssa jälleen kerran neuletta, näitä lemppareita on nyt käytävä läpi, kun pian eivät mahdu! Varsinkaan tämä neule, jonka sovittamatta innoissani ostin, kun näitä oli tasan yksi jäljellä, juuri omassa koossani. Vasta kotona huomasin, että normaalin xs:n sijaan tämä olikin petite malliston xs… Varmaan muuten siis aika samaa kokoa kuin normaalimalliston vastaavakin, mutta helma taitaa olla himpun verran lyhempi, eli raskausmasun kanssa tämä on pian mallia napapaita :D

Tämmöisissä vaatteissa käytiin tänään morjestamassa itse Joulupukkia, täällä napapiirillä kun nyt ollaan. Meidän pääsiäinen on siis sujunut melko jouluisissa merkeissä, vaikka on meillä pääsiäismunien etsintääkin tänään ehditty touhuta.

Ja sitten muistutellaan, että pääsiäisen ajan lukijani saavat Ratkiriemusta huikeat alet, Boob -merkin vaatteista -20% ja Mama Liciouksesta -30% ja nämä alet saa myös jo alennetuista tuotteista!

Ratkiriemulla ei ole käytössä alekoodeja, joten lisätietoa kenttään voit kirjoittaa ”Karkkipurkki Ale”, niin alennus huomioidaan ja saat paluuviestinä alennetun hinnan.

Ratkiriemu viettää nyt 4-v synttäreitään, joten kurkkaa myös synttäritarjoukset jotka löytyvät täältä! (mm. Racoonia ja Mini A Turea löytyy alesta, joten välikausivaatteita kantsii viimeistään nyt katsella!)