VIIKONLOPPU JA MIKSI SADEPÄIVÄKIN TUNTUI MUKAVALLE

Takapihan puhallettavassa uima-altaassa pulikointia, kaivurihommia puutarhassa (no okei, issee hoiti sitä hommaa ja me Veikon kanssa koitettiin lähinnä pysyä pois tieltä, vaikka toki Veikkokin pääsi välillä koittamaan miltä tuntuu olla kaivurin ohjaimissa), vierailua 10 vuotiaan koirarouvan syntymäpäiväjuhlilla ja monen monta puikkoa mehujätskiä (=jäädytettyä banskujugurttia…). Ainakin kaikkia näitä kuului meidän ihanaan viikonloppuun.

Miten kesällä ehtiikin yhden viikonlopun aikana tapahtua enemmän, kuin talvella koko kuukaudessa! Vaikka viikonloppuun mahtuu monenlaista, niin loppujen lopuksi kaikki on mukavan rentoa ja leppoisaa puuhaa, kuten ylimmästä kuvastakin huomaa… ;)

Kun aurinkoiset hetket tulee lähes asuttua ulkona, ei sadekuurot harmita ollenkaan. Lämpoisessä kesäsateessa voi tietenkin hypellä vaikka vesiätäköissä,  mutta silloin voi myös puuhailla hyvällä omallatunnolla sisätiloissa.

Eilen meitä ei sade kyllä haitannut tippaakaan, sillä Veikko sai AlphaGeekiltä mukavaa postia ja sadepäivä kului uusien Duplojen parissa. 

Yksi Veikon lempparileikki on Duploilla rakentelu, ja suuri Duplolaatikko levitetään lattialle lähes päivittäin. Kun sain hetki sitten valita AlphaGeekin leluvalikoimasta meille testiin jotain, päädyinkin aika nopskaa Duploihin ja niissä Skipperin lentokouluun.

Poika on muutaman viimeisen kauppareissun aikana pyytänyt uusia Duploja, joten voitte arvata miten mieluinen paketti oli! Tätä on eilen rakennettu ja purettu ja taas uudelleen rakennettu ja purettu. Monen monta kertaa :D

Duplot on kyllä kivoja leluja, sillä ne kestävät aikaa superhyvin. Veikolla on leikeissään tälläkin hetkellä Duploja, joilla minä ja sisarukseni ollaan leikitty pienenä, eli osa jo yli 30 vuotta vanhoja ja nämäkin ihan täydellisesti yhteensopivia uudempien Duplojen kanssa. Eipä kyllä taida montaa lapsiperhettä olla, keneltä ei Duploja tai pikkulegoja ollenkaan löydy…? ;)

Viikonloppu meni taas ihan supernopskaa, eikä se edes haittaa yhtään, sillä ensi viikolle on taas niin paljon kivoja juttuja luvassa! Tärkeimpinä ja odotetuimpina viikonlopun minireissu Tukholmaan vaaria katsomaan ja alkuviikon rakenneultra (Jee! Toivotaan että kaikki on vauvalla hyvin, ja vähän toivotaan myös että saataisiin jotain arvailua vauvan sukupuolesta…). Mukavia juttuja siis tiedossa!