MINI RODINI AW14 SNEAK PEEK JA SUPERALEVINKKI TALVEN VARALLE

Töttöröö! Vähän sellainen olo nyt on. Meidän 13 vuotias Topi-westie loukkasi jalkansa viikko sitten ja maanantaina ontumisen syyksi selvisi poikki paukahtanut polven eturistiside. Saatiin onneksemme leikkausaika jo eiliselle ja illalla kotiin saatiin hakea eläinlääkäristä tokkurainen pikkukoiruli.

Pikkuisen potilaan pää oli aivan sekaisin vahvoista särkylääkkeistä ja viime yö meni valvoessa rauhattoman veteraanikoirulin kanssa. Vihdoin aamuviideltä sain nukahdettua hetkeksi, mutta about tunnin yöunien jäljiltä on olo ollut tänään kaikkea muuta kuin terävä, että töttöröö vaan! ;)

Syksyn Mini Rodini malliston ensimmäisiä kuvia on julkaistu, ja alla pientä sneak peekiä tulevasta! Tällä kertaa mallisto on saanut inspiraation sirkuselämästä ja ihmisistä sirkuksen takana.

Itse iskin silmäni tuohon iiihanaan pingviinitoppatakkiin, toivottavasti sitä tulee myös jossain kivassa poikamaisessa värissä. Meillä oli viime talvena vastaava beige pandatakki, ja se oli kyllä meidän talven lemppari!

Aika monessa nettikaupassa on jo alet alkaneet, niin myös Babyshopissa. Nyt on kyllä aivan loistava tilaisuus varautua ensi talveen (toivottavasti toppahaalareita ei sentään aikaisemmin tarvitse, vaikka juuri  pari päivää sitten lunta satelikin, heh..), sillä Babyshopissa oli ihania viime talven Mini Rodinin toppahaalareita alle puoleen hintaan!!

Meillä oli viime talvena tuo ihana tummansininen haalari, ja niin tyytyväinen siihen olin, että ihan sama haalari odottaa kokoa isompana ensi talvea.

Panda, pilkullinen, musta, sininen

Miltäs uudet Mini Rodinit näyttää?