PARHAAT ALEPOIMINNAT

Perinteiset juhannusalet on jo kovassa käynnissä, ja keräilin tähän omia alesuosikkejani. Itse ajattelin keskittyä pääasiassa ulkovaatteisiin, niissä kun helposti tekee ison säästön ostamalla alesta, mutta toki muutamia sisävaatteita on hakusessa myös.

Booztilla löytyy tietty paljon ihanaa naisille, mutta itse katsastin nyt lastenosastoa. Racoonilta löytyy nyt paljon ulkoiluvaatteita puoleenhintaan. Kollaasiin keräilin yllättäen melko poikamaisia juttuja, mutta kantsii kurkata myös ne tyttöihanuudet! Mini A Ture on yksi meidän lempparimerkeistä, ja nyt merkin vaatteita saa -35% ja 40% alella. Noita ihania ulkotakkeja oli monessa eri värissä ja koossa vielä jäljellä.

Stockmannilla omat lasten alesuosikkini löytyivät Ralph Laurenilta, Mololta, Mini Rodinilta ja Benettonilta.

Myös Reima on aloittanut alet ja alle poimin muutamia ihanan raikkaita välikausivaatteita.

Vinkkailin jo aikaisemmin, että Babyshopista löytyy nyt Mini Rodinin toppaa puoleenhintaan! Myös muuta mielenkiintoista alesta löytyy, niin sisä- kuin ulkovaatepuolelta, mutta kannattaa ehdottomasti kurkata myös kenkäosastolle! Itse katsastin tennarivalikoimaa syksyä silmällä pitäen.

Myös Crocs on aloittanut alet, ja alennettuun hintaan löytyy mm. nuo omat kiilakorkolempparini, sekä meidän pojan kesän käytetyimmät kengät, Crocsin tennarit ja retro clogit. Nuo Clogit on niin kätevät hellekengät, että nyt -40% hintaan ne melkein kantsii tilata jo ensi kesäksi! Koot ovat triplakokoja, mikä helpottaa ensi kesän koon arviointia.

Spartoollakin on paljon kenkiä alessa, mutta oma huomioni kiinnittyi lasten suloisiin Uggeihin. Pojalla oli viime talvena käytössään ns. kaupunkikenkinä suklaanruskeat Uggit, ja ne oli aivan ihanat! Nyt lasten Uggit lähtee melko kohtuuhinnalla Spartoolta ja alennettuja Uggeja löytyy myös aikuisille!