ARVONTA: NETFLIX ILMAISEKSI PUOLEKSI VUODEKSI!

Taisin tuossa jokin aika sitten mainita, että koukutun helposti eri asioihin. No, olen taas koukussa! Tai oikeastaan olin koko kevään koukussa Pretty Little Liars sarjaan, jonka ahmin jakso toisensa perään Netflixistä, kunnes olin katsonut kaikki Netflixistä katsottavat jaksot loppuun! Mitkä vieroitusoireet, kun lempparisarjaa ei enää näe… :D

Tilalle oli pakko keksiä nopskaa uutta katseltavaa, ja uudeksi sarjaksi valikoitui Orange is the new black. Ja taas olen koukussa! Aikaisemmin katselin Netflixiä läppäriltäni, mutta nyt Apple TV:n (saatu blogin kautta) ansiosta meillä katsellaan Netflixiä olohuoneen telkkarista, ja OITNB:tä katseltiin ahkeraan sateisina juhannusiltoina yhdessä miehen kanssa.

Mähän oon ollut maailman surkein telkkarin katsoja aikaa ennen Netflixin! En ikinä muista mikä päivä tulee mikäkin ohjelma, ja jos joskus sattuisinkin muistamaan, en takuulla juuri silloin ehdi telkun ääreen. Netflixistä ohjelmat voi katsoa omaan tahtiin ja vieläpä ilman mainoksia, joten meillä tykätään!

Lapsillekin löytyy paljon katseltavaa aina taaperoille tarkoitetuista animaatioista koko perheen elokuviin. Talvella me oltiin aika tunnollisesti pikkukakkosaikaan kotosalla, mutta kesällä kivalla ilmalla ei tule kelloa vilkuiltua, joten lastenohjelmat on suurimmaksi osaksi tullut katseltua Netflixistä, ja äiti saa hetken tauon keskittyä omiin juttuihin.

Nyt kuitenkin siihen tärkeimpään juttuun, eli arvontaan! 

Yksi onnekas voittaa itselleen kuudeksi kuukaudeksi ilmaisen Netflix käyttöoikeuden.

Osallistua voit kertomalla mikä on oma lempparisi Netflixissä, tai jos Netflix ei ole vielä käytössä voit kertoa minkä tyyppisiä ohjelmia tai elokuvia haluaisit sieltä seurata.


Ja arpajako on tuttuun tapaan: 1 arpa anonyymeille osallistujille, 2 arpaa blogin virallisille lukijoille (voit liittyä myös arvonnan aikana). Lisäarvan saat jos mainostat arvontaa omassa blogissasi TAI jaat arvonnan Facebookissa. Yhteensä voit siis saada 3 arpaa!


Arvonta alkaa NYT ja päättyy sunnuntaina 29.6, onnea arvontaan!