MOLO AW14 JA MINI A TURE & RACOON -50%

Syksyn uusia mallistoja alkaa pikku hiljaa tipahdella, tässä muutamia uutuuksia Molo Kidsin AW14 mallistosta.

Tällä kertaa löytyy mm. lentskaria, avaruutta, karhuja, villihevosia ja peuroja. Koska muhun tuntuu vetoavan aina eläinkuosit, miellytti tälläkin kertaa eniten nuo ihanat karhut, ja tyttömäisen hempeän väriset villihevoset. Mitään pakko saada juttuja ei ainakaan vielä löytynyt, mutta katsotaan alkaako tuo karhu vaivata mieltä… ;) 

Kantsii kurkata kaikki uutuudet Babyshopin valikoimasta, vanhemman malliston Moloa löytyy nyt kivalla alella, myös kesän omaa suosikkiani iiihanaa pandaa!

Booztilla oli alennettu yhtä lempparimerkkiäni Mini A Turea lisää, ja ulkovaatteita saa nyt -50% alella! En voinut olla klikkaamatta ostoskoriin tuota ylärivin keskimmäistä takkia, se on tulossa meille tummansinisenä. Otin takin koossa 110cm, vaikka tällä hetkellä meillä käytetään 104cm vaatteita. Jos on ihan liian iso tälle syksylle, niin jätetään odottelemaan ensi kevättä. Kun tuotteen klikkasi ostoskoriin, tarjosi ostoskori vielä -10% lisäale, joten takille ei tosiaankaan jäänyt enää paljoa hintaa!

Selailin jälleen kerran myös noita Racoonin ihanuuksia, jotka nekin ovat -50% alessa. Nuo turkoosit housut ja harmaa tähtitakki olisi ihana setti vauvalle, ja isoveli olisi hauska mätsätä tuohon tummansiniseen Racoonin takkiin.