ARVONTA: VOITA NESPRESSO KAHVIKONE!

Sain jokin aika sitten Nespressolta keväällä markkinoille tulleen Inissia kahvikoneen, sekä Aeroccino maitovaahdottimen ja erilaisia kahveja on näillä vekottimilla loihdittu meillä päivittäin. Helppokäyttöisellä kahvikoneella ja maitovaahdottimella valmistuu parilla napinpainalluksella erilaiset herkkukahvit, ja arvatkaapas kuka meillä toimii kahvimestarina… 

Enpä ole montakaan kahvia päässyt itse alusta loppuun tekemään, kun ahkera pikkubarista, Veikko pian 3-v, on ollut tärkeänä tiputtamassa kapselia koneeseen ja painamassa nappia :D

Nespresson sivuilta löytyy valtavasti toinen toistaan herkullisempia kahvireseptejä, ja kiva on tietenkin itsekin keksiä omia reseptejä. Yksi oma suosikki on jääkahvi espressosta, jäämurskasta, suklaajäätelöstä ja maitovaahdosta! Kaikessa yksinkertaisuudessaan valmistetaan ensin kaksi pientä espressoa, jotka yhdessä jäämurskan ja noin kahden suklaajäätelöpallon kera sekoitetaan blenderissä ja koko komeus kruunataan kylmällä maitovaahdolla, joka sekin valmistuu supernopskaa Aeroccinolla.

Vaikka välillä on kiva herkutella näillä ihanilla jälkiruokakahveilla, taitaa ikisuosikkini kuitenkin olla aivan tavallinen latte, varsinkin kun sen valmistukseen riittää vain pari kahvikapselia ja maitoa, sekä muutama sekunti aikaa ;) Supernopeaa ja helppoa!

Kahvikapseleita voi kätevästi tilata Nespresson omasta nettikaupasta, ja keväällä avattiin myös ensimmäinen Nespresson myymälä Helsingin keskustaan, Stockmannia vastapäätä.

Omia lempparikahvireseptejäni tulen varmasti jakamaan myöhemmin lisää täällä blogissa, mutta nyt varmaan jo odotatte tuota otsikossa mainittua arvontaa, joten mennäänpäs nyt siihen!

Yksi onnellinen siis voittaa itselleen Nespresso Inissia kahvikoneen valitsemassaan värissä, ja mukana tulee toki myös reilusti kahvikapseleita! (Aeroccino maitovaahdotin ei kuulu palkintoon mukaan, mutta sellaisen voi halutessaan ostaa itse) Luethan postauksen lopusta kuinka osallistut arvontaan.

Näin osallistut arvontaan:

Osallistut arvontaan jakamalla kommenttiboxissa oman suosikkikahvireseptisi, tai jos sinulla ei vielä sellaista ole, voit linkata herkullisimman kuuloisen reseptin Nespresson sivuilta.

Kaikki saavat yhden arvan, blogini viralliset lukijat saavat kaksi arpaa (voit liittyä myös arvonnan aikana)

Extra-arvan saat myös mainostamalla arvontaa omassa blogissasi TAI jakamalla arvonnan Facebookissa.

Muistathan mainita monella arvalla olet mukana ja jätä myös toimiva sähköpostiosoite mikäli sellaista ei nimimerkkisi takaa löydy.