PESÄNRAKENNUSTA JA LEIKKIMÖKKEJÄ

Tiedättekö sen Himohamstraajat telkkuohjelman? Sen missä käydään raivaamassa koteja, jotka ovat tavaraa, romua ja roskaa täynnä lattiasta kattoon. Itse olen ehkä himohamstraajan totaalinen vastakohta, laitan tavaraa surutta kiertoon enkä harrasta muutenkaan tavararöykkiöiden keräämistä kotiin.

Pari päivää sitten muhun kuitenkin iski kamala tavaraähky! Tuntui, että joka paikka pursuaa ylimääräistä vaatetta ja tavaraa himohamstraajattyyliin, ja suunnittelin myyväni puolet omaisuudesta ja heittäväni toisen puolen roskikseen. 

Jotenkin tuntuu, että ongelmana on mun tavarat ja vaatteet, en tiedä mistä ihmeestä niitä tänne ilmestyy… Mietin varaisinko itsepalvelukirpparipaikkaa, vai kokeilisinko ehkä kymmenen vuoden tauon jälkeen livekirppistä, mutta päädyin lopulta nakuttelemaan jotain facekirppikselle, sullomaan loput vaatteet jätesäkkeihin ja googlailin lähimmän UFFin keräyspisteen. 

Nyt pitäisi vielä käydä kaappeja läpi turhasta tavarasta ja kun kaapit ja paikat alkaa olla tip top kunnossa, olisi aika muuttaa työhuone vierashuoneeseen, että päästäisiin tekemään vanhasta työhuoneesta vauvalle omaa huonetta!

Niin että ehkä tämä on nyt sitä kuuluisaa raskauden aikaista pesänrakennusviettiä, onkos muihin samassa tilassa oleviin jo iskenyt…? ;)

Siivoushommien lomassa on vähän ehditty haaveillakin, tällä kertaa leikkimökistä!

Veikko tykkää edelleen muiden leikkien ohessa myös kokkailla leikkikeittiössään, joten alkuun leikkimökki olisi ihana sisustaa keittiöleikkeihin ja vaikka jätskikioskiksi sopivaksi, mutta myöhemminhän leikkimökin voi muuntaa vaikka merirosvomajaksi, salapoliisitoimistoksi tai mikä nyt sattuukaan olemaan kiinnostuksen kohteena.

1. 2. 3. 4. 5

Me ei haluta sitä kaikkein perinteisimmän mallista leikkimökkiä, vaan jotain vähän muuta. Mutta mitä…? Ihan unelmavaihtoehto olisi tietty tuo Onnelin ja Annelin leikkimökki (nro 2.), joka on paitsi supersuloinen, myös niin iso, että siitä voisi vuosien päästä tuunailla ihanan kesähuoneen/vierasmökin takapihalle. Mökkihän on siis ihan täydellinen, ainoa pikkumiinus on hinta…

Me ajateltiin tehdä päiväretki Jyväskylään asuntomessuille, ja ihan varmasti bongaillaan siellä myös leikkimökkejä! Vielä ei olla pikaista googletusta kummemmin leikkimökkeihin perehdytty, joten kiva nähdä mahdollisesti mökkejä myös livenä :)

Mies toikin sopivasti Deko-lehden, josta löytyy messukohteiden esittely, joten NYT alan selaamaan sitä! :)