GREY & STARS, ELI MOLO VS LINDEX

Kävin kurkkaamassa Babyshopissa Molon uutuuksia, ja bongasin niin meidän Veikon näköisen robottipaidan, että se taitaa olla ihan pakko laittaa tilaukseen. Ei varmaan mitenkään epätyypillistä tummoiselle pian kolme vuotiaalle pikkupojalle, että robotit viehättävät kovasti… ;) 

Robottien lisäksi kelpuuttaisin lapsen vaatekaappiin nuo harmaat collegevaatteet tähtiyksityiskohdilla, niin värittömät kuin ovatkin, niin juuri siksi niin kivat värikkäiden kesävaatteiden jälkeen. Vaikka värejä lapsen (kuin äidinkin) vaatekaapista saa edelleen löytyä, on nuo vähän värittömät yksilöt mukavaa vaihtelua nekin.

Jos jollekin muullekin iski nuo molon harmaat tähdet, mutta hinta hirvittää, niin suosittelen kurkkaamaan Lindexille… ;)

Niin ja kurkkaa ihmeessä Babyshopista myös muut Molon uutuudet!

Mitäs mieltä olette harmaista tähdistä, hitti vai huti?

Löytyykö teiltä Molon tai Lindexin tähtivaatteita?