RAITAA MITTATILAUKSESTA LATTIAAN

Jo aikapäivää sitten Askossa asioidessa kiinnitin huomion aivan ihanaan tasaraitaiseen mattoon, vaikkakin mustavalkoiseen, mikä ei ole yhtään meidän juttu. Onneksi kuitenkin kävin tarkastelemassa ihanan pehmoista mattoa lähempää, nimittäin maton luota löytyi värimallit ja tuota ihanaa kotimaista puuvillamattoa sai tilata mieleisissään väreissä ja vieläpä omien mittojen mukaan, ihan mahtavaa!

Meillä olikin ollut haaveissa vauvan huoneeseen valko-harmaa matto, mutta värimalleista löytyi niin herkullinen keltainen, että päädyttiin tilamaan kelta-harmaa matto, joka on kyllä ihan superpaljon alkuperäistä suunnitelmaa ihanampi, ja tuo kivasti pirteää väriä vauvan valko-harmaa-keltaiseen huoneeseen.

Myös keittiöön meillä on ollut hakusessa tasaraitamatot, ja tilattiinkin samalla keittiöön raitamatot vaaleansinisellä ja tummanharmaalla raidalla. Värimalleissa oli toinen toistaan herkullisempia värejä ja toki myös hillitympiä värittömämmän sisustuksen ystäville. Keittiöön vaaleansinisen tilalle kyllä houkutteli pinkki väri myös, niin ihana karkkimatto olisi varmasti pinkki-harmaasta tullut, mutta aivan ihana on tuo meidän valkkaama väriyhdistelmäkin.

Eilen käytiin hakemassa matot Askosta, ja alla kuvia uusista matoista vauvan huoneessa kuvattuna ja samalla pikkuriikkistä sneak peekiä hiljalleen valmistuvasta huoneesta.

Itse tykkään noista uusista matoista ihan hirmuisesti, aivan ihanat matot niin vauvan huoneeseen kuin keittiöönkin! Ehkä tuo vauvan huoneen matto olisi vieläkin ihanampi, jos vaaleanharmaan raidan tilalle olisi valittu tuo sama tummanharmaa mikä keittiön mattoihinkin, mutta oikein ihana on noinkin :)

Miltäs näyttää meidän uudet matot?