SYNNYTYSLAHJAKSI (HOITO)LAUKKU

Ekan raskauden aikana halusin vaunuihin mätsäävän hoitolaukun, sellaisen jota voisi kätevästi kuljettaa vaunujen työntöaisassa. Me päädyttiin silloin Navy Blue värisiin Emmaljungan Nitro City rattaisiin, joihin ostettiin saman värinen vaunukoppa, ja vielä samaa väriä myös Emmaljungan hoitolaukku.

Aika nopskaa huomasin, että tavallinen käsilaukku jäi pois käytöstä, sillä hoitolaukkuun oli näppärä pakata kaikki omatkin tavarat, ja olihan se tietty kätevää kantaa vain yhtä laukkua.

Tällä kertaa haluankin hoitolaukuksi jonkin ihanan laukun, sellaisen joka ei huuda kilometrien päähän kantavansa sisällään vaippoja ja wet wipeseja… Sellaisen, jolla on käyttöä vielä hoitolaukkuajan jälkeenkin, vuosien ajan.

Niinpä olenkin ajatellut palkita itseni tästä (todennäköisesti viimeisestä) synnytyksestä jollain ihanalla laukulla. Kuka muu kuin nainen on yhtä kekseliäs keksimään (teko)syitä uuden laukun hankintaan…

1. Louis Vuitton Neverfull Damier Azur 2. Rebecca Minkoff Knocked Up Baby Bag 3. Michael Kors Jet Set TZ Tote 4. Rebecca Minkoff Medium Mab Tote 5. Marimekko Mini Matkuri 6. Ralph Lauren Pocket Tote 7. Michael Kors Selma 8. Louis Vuitton Neverfull Damier Ebene

Tuo Louis Vuittonin Neverfull Damier Azur on ihan all time favorite, siitäkin huolimatta, että sitä on tosi monella, mutta todennäköisesti haaveeksi jää edelleen.

Kakkonen on muuten kollaasin ainoa oikea hoitolaukku! Rebecca Minkoffin musta laukkuihanuus ei varmasti ole pelkkä hoitolaukkuajan kassi, vaan tuota kyllä kelpaa kiikuttaa käsivarrella myös vauva-ajan jälkeen.

Michael Korsit (3 ja 7) on molemmat ihania nekin, mutta toisaalta kaksi viimeisintä laukkuhankintaa ovat Korseja, joten vaihteeksi voisi olla jotain ihan muuta. Vaikka ihaniahan nuo kyllä ovat!

Marimekon Mini matkuria olen vilkuillut jo pitkään, mutta en ole ihan varma, onko tuo nyt kuitenkaan se täydellinen valinta tähän tarkoitukseen.

Valitsin kollaasiin myös Neverfullin ruskeana, sillä vaikka tuo vaalea on ollut se haavelaukku, niin tuo tummempi ehkä olisi käytännössä parempi… 

*Syvä huokaus* I-H-A-N-I-A, vai mitä?