TALVIHAALARI – CHECK! MUKANA ALEKOODI JERIIKAAN!

Meillä on joka talvi ollut ykkösulkoiluvaatteena lapsella käytännöllinen talvihaalari. Haalarin lisäksi on ollut myös toppahousut-takki yhdistelmä, joka on ollut paitsi vaihtoehtoinen asu ulkoiluun, myös se parempi ulkoiluasu kun on lähdetty erilaisiin talvisiin rientoihin.

Talvihaalareissa meillä on kokemusta Molosta ja Mini Rodinista, josta kumpaisestakin ollaan tykätty kovasti. Molon Pyxis haalari parin vuoden takaa lähti meiltä uuteen kotiin lähes uuden veroisena, ja Mini Rodinin haalari odottelee kaapissa uutta käyttäjää moitteettomassa kunnossa sekin.

Nyt kuitenkin Molon iiihana Winter Landscape kuosi sai kääntymään vuoden tauon jälkeen Molon puolelle, ja tänä talvena meillä ulkoillaan tässä raikkaan talvisessa haalarissa. Haalarin tilasin Jeriikasta, josta löytyy muutkin ihanat Molon uutuudet, ja niitä Mini Rodineja myös!

Haalari oli livenä ja päälle puettuna tuhat kertaa ihanampi kuin tuotekuvissa! Näissä omissakin kuvissani haalari vääristää nyt ihan liikaa vihreään, tuo toiseksi alin, jossa poika napostelee suolakaloja, vastaa eniten todellisuutta. Ihanan raikas, ja ihanan talvinen! 

Veikko on tuoreen mittauksen mukaan 95,5cm pitkä, ja haalarin kooksi valitsin 104cm (samaa kokoa on meillä myös Molon välikausiasu). Koko osui täysin nappiin, haalari on sopivan reilu, että menee varmasti koko talven, mutta ei kuitenkaan yhtään liian iso vaikka heti pidettäväksi.

Nyt pitäisi vielä keksiä millaiset asusteet tähän halutaan! Laskuvarjoukkeli haalarissa on oranssi, aivan kuten vetoketjukin (Pyxis-mallin tuplavetskareissa tuo oranssi tulee vielä paremmin esiin), joten hauska ja pirteä olisi tietty oranssit kintaat ja hattu. Luulen kuitenkin, että päädytään johonkin hillitympään, harmaaseen, tummansiniseen tai mustaan, kun sopivat tulevat vastaan.

Nyt siihen otsikossa mainittuun alekoodiin!

Jeriika viettää 4-vuotis synttäreitään, ja tarjoaa nyt lukijoilleni -20% alennuksen seuraavista merkeistä: Billieblush, Catimini, Mash, sekä Mini Rodinin Picot

Alennuksen saat edellämainituista normaalihintaisista tuotteista koodilla: karkki20

Koodi on voimassa 19.9-24.9, minimiostos 50 euroa.