KUPILLINEN (SYNNYTYS)TEETÄ JA (PARI LEVYÄ) SUKLAATA

Vielä odotellaan rauhassa viikkoja, jolloin vauva on täysiaikainen, mutta nyt on hyvä aika valmistautua tulevaan synnytykseen lipittelemällä vadelmanlehtiteetä!

Tuon ihmejuoman pitäisi vahvistaa kohtulihasta ja tehostaa aikanaan supistuksia, joten parhaimmillaan teestä olisi apua synnytyksen helpottajana ja nopeuttajana. Teetä suositellaan juotavaksi läpi raskauden, aina toisesta kolmanneksesta alkaen, aluksi pari kupillista päivässä ja viimeisen kolmanneksen aikana kahdesta kolmeen kupillista päivässä. Itse aloitin teen lipityksen vasta muutama päivä sitten, joten nähtäväksi jää onko tästä enää tässä vaiheessa aloitettuna mitään apua, mutta ei varmasti haittaakaan ole, joten juodaan nyt kun hyvältäkin maistuu… Ekan raskauden aikana en ollut moisesta juomasta kuullutkaan, joten mitään kokemusta ei vielä tämän tehosta ole.

Karkkipurkkia Instagramissa (@annikakarkkipurkki) seuraavat tietävätkin, että sain taannoin Cloettalta herkullisen lähetyksen uutuussuklaita, -karkkeja ja -purkkia. Tuo mieluisa ja maukas paketti oli meidän perheen herkkusuilta tuhottu parissa päivässä, mutta jäin kerrasta ihan totaalisen koukkuun tuohon suolaisella krokantilla maustettuun suklaaseen, että sitä on ollut pakko metsästää lisää! :D

Jos siellä ruutujen takana on muita, joille suklaa maistuu, niin nyt kantsii käydä tykkäämässä Cloettasta Facebookissa, siellä nimittäin käynnistyy maanantaina 22.9 suuri suklaajako! Kuullostaa aikas hyvälle, vai mitä? ;)