SYÖTTÖTUOLI VASTASYNTYNEELLE?

Veikon vauva-aikana vanhempien ruokaillessa, pikkuinen vauva köllötteli sitterissään ruokapöydän päällä, niin me vanhemmat saatiin syödä yhtäaikaa. Myöhemmin kun vauva alkoi maistelemaan soseita, tapahtui vauvan ruokailut samaisessa paikassa, sitterissä ruokapöydän päällä. Aika ison osan meidän kuuden hengen ruokapöydästä se sitteri haukkasi, mutta parhaalta ratkaisulta se silloin tuntui.

Myöhemmin kun vauva oppi istumaan, me ostettiin se kaikkein perinteisin puinen syöttötuoli, ja se taisikin olla käytössä vuoden päivät, aina siihen asti, kun se alkoi tuntumaan liian vauvalle, ja vähän vaarallisellekin, kun vilkas taapero olisi omatoimisesti kiipeillyt sieltä pois.

Nyt me ollaankin mietitty, että vauvalle hankittaisiin jo heti alkuunsa Stokken tuoli, johon saa myös vauvakaukalon. Näin vauvan saisi muun perheen ruokaillessa ruokapöydän ääreen mukaan, ilman että vauva veisi sittereineen puolet meidän ruokapöydästä. Myöhemmin sitten tuoli toimisi normaalisti syöttötuolina, ja sen jälkeen vielä juniorituolina ja vielä senkin jälkeen tavallisena tuolina. Melko pitkäikäinen kapistus!

Varmaan kaikille on tuttu juttu tuo Stokken Tripp Trapp, mutta onko joku ehtinyt jo hankkimaan tuon uudemman Stokken Steps tuolin?

Omaa silmääni viehättäisi tuo uudempi Steps, mutta nyt olisi Kodin Ykkösessä niin houkutteleva tarjous tuosta Tripp Trapista, kun 180 euron tuolin saisi nyt 135 eurolla, että sen vuoksi saatetaan kallistua kuitenkin tuohon vanhempaan ja tutumpaan malliin.

Millaisia kokemuksia Stokken tuoleista teillä on?


Ps. Nyt iski hirveä into muokkailla vähän blogin ulkoasua, ja banneri pääsi taas vaihtoon! Katsotaan tuleeko muita pikkumuutoksia myös, mutta mitäs pidätte uudesta bannerista?

Pss. Mä en vieläkään saa vastattua kommentteihin, sillä kommenttiboxin ”vastaa-nappi” ei reagoi kuinkaan! Harmittaa kyllä, mutta toivotaan että alkaisi pian taas toimimaan…