SYYSUUTTA ÄITILLE!

Syksy ja pian päättyvä raskaus, kaksi hyvää (teko)syytä päivittää myös äitin vaatekaappia!

Booztilla on tänään vipaa päivää meneillään Brand Days -kampanja, josta löytyy paljon syksyn tuotteita  jopa -25% alella. Siitä innostuneena aloin kahlaamaan Booztin naisten valikoimaa läpi ja keräilin alle omia suosikkejani. Ylläri pylläri, omat suosikkini kollaasissa taitavat kaikki löytyä niistä normaalihintaisista tuotteista, mutta jos haluat kurkata naisten alevalikoiman, niin löydät ne täältä. (Miesten aletuotteet täällä ja lasten aletuotteet tytöille täällä ja pojille täällä)

1. Odd Molly 2. Vero Moda 3. Royal Republiq 4. Hilfiger 5. Vila 6. Mango 7. Vero Moda 8. Mango 9. EDC by Esprit 10. Cream 11. Fransa 12. By Malene Birger 13. Hilfiger 14. Vagabond 15. Hilfiger 16. Mango

Melko harmaalta ja värittömältä näyttää omat suosikkini, mutta rrrakastan vaan syksyssä juuri näitä harmaita neuleita, neuletakkeja, arkimekkoja paksujen sukkahousujen kanssa, saappaita ja talvea kohden muhkeita toppatakkeja. Tietenkin tulevan imetystaipaleen huomioon ottaen parhaita valintoja ovat edestä helposti avattavat vaatteet, joita voi yhdistää alle puettaviin varsinaisiin imetystoppeihin tai -teeppareihin. 

Täytyy muuten tehdä vielä uusi surffailu valikoimaan, hakusessa olisi syysuutuuksien lisäksi myös jokin kiva ristiäismekko! Hoitolaukkuakaan en ole vielä päättänyt, ja tuo Malene Birgerin laukku voisi olla myös yksi kiva vaihtoehto.
Normaalihintaisiin tuotteisiin kantsii käyttää alekoodia SPFIK52, niin hinnasta tipahtaa -10% pois!