PHISTER & PHILINA TESTISSÄ, JA ALEKOODI JERIIKAAN!

Pirteitä värejä, raitaa, hauskoja printtejä. Sellaiset mielikuvat minulla oli tanskalaisesta Phister & Philina -merkistä, jonka vaatteita on tullut monesti vilkuiltua, mutta joista meillä ei vielä ole omakohtaista kokemusta ollut.

Ilokseni me saatiin muutama Phister & Philina vaate testiin ja mielikuva merkistä vahvistui entistä positiivisemmaksi!

Käytiin viikonlopun aurinkoisena päivänä napsimassa muutamat asukuvat, nyt onkin ilmat kylmenneet niin, ettei enää ilman takkia (ja pipoa ja hanskoja) tarkene olla hetkeäkään, hrrr…!

Vaatteet tulivat meille koossa 104cm (lapsella mittaa 95,5cm), ja koko on aivan oikea. Mitoitus ehkä himppasen reilua, mutta vaatteet ovat silti jo oikein hyvin pidettävät ja menevät varmasti pitkään.

Tykkään housuissa paitsi siitä perinteisestä kuminauha-nappi-säätösysteemistä mikä löytyy vyötärön sisältä, myös lahkeiden resoreista, jolloin housut saa istumaan päälle hyvin, vaikka kasvunvaraa löytyisikin reilusti. Housujen materiaali on myös ihanan paksua ja laadukkaan oloista 100% puuvillaa, aivan kuin tuon hauskan printtipaidan ja alla näkyvän kauluspaidankin.

Hauska kauluspaita on omiaan siistimpään menoon, luulenpa että tällä setillä juhlitaan tämän vuoden pikkujoulut. Nuo housut muuten taipuvat mielestäni moneen menoon, vaikkapa juuri niihin pikkujouluihin kauluspaidan kanssa, mutta trikoopaidan kaverina menevät mainiosti arkisina kerhohousuina tai näinä syksyn lämpöisinä päivinä myös siistimpinä ulkoiluhousuinakin.

Jos virallisempia menoja ei ole tiedossa, niin soviteltiin kauluspaitaa myös trikoopaidan päälle niin, että kääräistiin päälle jäävän puseron hihat vajaamittaisiksi ja jätettiin napit edestä kokonaan auki. Aikas hauskan näköinen oli myös sillälailla, vaikka kuvaa nyt en huomannutkaan siitä napata!

Ja nyt siihen otsikossa lupailtuun alekoodiin! Jeriika tarjoaa lukijoilleni seuraavat alekoodit:

Yli 50€ ostosta 10€ alennusta koodilla: karkki1

Yli 100€ ostosta 20€ alennusta koodilla: karkki2

Tarjoukset koskevat Phister&Philinan tuotteita 1.-7.10.2014

Mikäli olet kiinnostunut jostain Phister&Philina -tuotteesta, jota et Jeriikan verkkokaupasta löydä (esim. nuo yllä kuvatut vaatteet), niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalvelu@jeriika.fi!