HUUDA LAPSELLE LOMAMUISTO: CROCS

Jos eilinen postaus jäi väliin, niin kerrataanpas alkuun mistä tässä on kysymys:

”Syyslomat ovat tulossa ja tänä vuonna on taas enemmän lapsia ja nuoria, joilla ei ole mahdollisuutta tehdä lomallaan mitään erityistä. Hope on tarttunut tähän ja lahjoittaa asiakasperheidensä lapsille ja nuorille mahdollisuuksien mukaan esim. elokuvalippuja syyslomaviikolle. Moni koululainen saa näin mahdollisuuden päästä elokuviin, ehkä elämänsä ensimmäistä kertaa.”


Karkkipurkki, MinityyliKaikki Mitä Olen ja Eppusen Kaapilla -blogit järjestävät hyväntekeväisyyshuutokaupan, jonka tuotto lahjoitetaan Hope ry:lle leffalippuina!
Kukin blogi järjestää huutokaupat itsenäisesti omissa blogeissaan tai huutiksen Facebookissa 3-6.10 välisenä aikana, joten käykäähän kurkkimassa myös muihin mukana oleviin blogeihin ja huutiksen Facebook-sivuun.


Nyt polkaistaan Karkkipurkin ensimmäinen huutokauppa käyntiin!

Huudettavana on kaksi erillistä kohdetta:
Naisten pirteän punaiset Crocsin talvisaappaat koossa W8 (38-39), ovat paitsi kevyet ja mukavat jalassa, myös suojaavat loskalta ja märältä. Näiden kenkien ovh on 69,95, mitä sinä huudat näistä?

Toisena kohteena on miesten Crocsin tyylikkäät nilkkurit, jotka ovat päältä aitoa pehmeää mokkaa. Kengät ovat kokoa M10 (43-44). Huuda nämä rennot jalkineet vaikkapa isänpäivälahjaksi tai pukinkonttiin! (kenkien ovh kaupassa 84,95)

Kiitos Crocs näistä huutokohteista!

Huutiksen säännöt:
Huutokauppaan pääset mukaan jättämällä oman tarjouksesi kommenttiboxiin, muista mainita myös kumpaa kohdetta huudat tai voit toki jättää tarjoukset myös molemmista kohteista. Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi ellei sellaista löydy profiilisi takaa, niin saan huudon voittajaan yhteyden. Huudot sisältävät postikulut.
Huudettavien tuotteiden lähtöhinta on 10 euroa, ja korotuksen päätät sinä itse. Tuoreimmat huudot löydät kommenttiboxista, joten pistähän paremmaksi ja ole mukana huutamassa lapselle lomamuistoa!
Huutoaikaa Crocseille on maanantaihin 6.10 klo 22 asti!