MITÄ PUKEA ÄIDILLE RASKAUDEN JÄLKEEN? SIS. ALEKOODIN RASKAUS- JA IMETYSVAATTEISIIN!

Ensimmäisen raskauden aikana en hankkinut juurikaan varsinaisia raskausvaatteita, ja imetysvaatteetkin jäivät aikas minimiin. Vauvan ruokinta hoitui normipaitaa käyttäessä helmat korviin -tekniikalla, jolloin yleisillä paikoilla ruokintapaikkana oli luonnollisesti ravintolan tai kahvilan pöydän sijaan lastenhoitohuone, aka vessa…

Tällä kertaa halusin tehdä kaiken toisin! Hankin jo alkuraskaudessa kunnollisia raskausvaatteita, enkä voisi olla tyytyväisempi päätökseeni. Kunnon äitiysvaatteet yhdistettynä raskauteen sopivilla tavallisilla vaatteilla tekivät pukeutumisesta helppoa ja mukavaa.

Raskausvaatteitakin tärkeämmiksi koen imetysvaatteet, sillä nyt riitti vessassa syöminen! 

Sain valita Ratkiriemulta pari vaatetta ja halusin ehdottomasti kartuttaa imetyspaitavalikoimaani. Suurimmaksi osaksi imetyspaidat ovat luukullisia tai valekietaisumalleja. Joskus ajattelin, että luukulliset paidat ovat vähän hölmön näköisiä, suorastaan huutavat olevansa imetysvaatteita. Kuitenkin jo alkuraskaudesta tilasin Ratkiriemulta Boobin luukullisen imetyspaidan ja yllätyin, ettei paidan ollessa päällä sitä luukkua edes huomannut! Niinpä valitsin nytkin Boobia, tällä kertaa pitkillä hihoilla.

Nyt kun olen käyttänyt muutaman viikon näitä luukullisia, kuin myös niitä valekietaisumalleja, liputan ehdottomasti näiden luukullisten puolesta! Tietenkin nämä on makuasioita, mutta itse koen, että näitä on helpompi käyttää, ja näiden kanssa imetys sujuu huomaamattomammin. Boobin paidat ovatkin olleet ahkerassa käytössä, suoraan pyykkinarulta käyttöön… Materaali näissä on myös ihanan pehmoinen ja joustavan materiaalin ansiosta näitä voi käyttää jo raskausaikana.

Niin paljon, kuin niistä äitiysvaatteista tykkäsinkin, en halunnut masuresorillisia farkkuja enää raskauden jälkeen käyttää. Mutta mutta… arvatenkaan kaikki raskauden aikana kertyneet viisitoista kiloa eivät sinne synnytyssairaalaan jääneet, eivätkä vanhat farkut taida tällä hetkellä nousta polvia korkeammalle. Niinpä masuresoreissa on tullut kuljettua edelleen.

Ratkiriemulta löytyi kuitenkin jotain ihan superia! Mamaliciouksen farkut, jotka ovat tarkoiteut raskauden jälkeiseen aikaan! Ihanan joustavat jeggingsit, joiden vyötäröltä löytyy molemmin puolin venykkeet. Nämä sopivat hyvin myös alkuraskauteen, joten ehdottomasti kannattaa hankkia jo silloin, niin käyttöikä on maksimoitu. 

Ratkiriemu tarjoaa nyt lukijoilleni mukavan -20% alekoodin äitiysvaatteisiin!

Koodi on: äitiys-20%

-20% alen saa normaalihintaisista äitiysvaatteista kun tilaussumma ylittää 100 euroa. Voimassa sunnuntaihin 2.11.2014 asti. Mikäli tilauksesta palauttaa ja alennukseen oikeuttavien tuotteiden loppusumma jää alle 100e, alennuksen menettää. Voit käyttää vain yhtä koodia tilausta kohden.

Ratkiriemun nettikauppa on myös täysin uudistunut, joten kannattaa käydä kurkkaamassa! Äitiysvaatevalikoimaa on runsaasti, ja lapsille löytyy monet ihanat merkit, talviulkoiluun esimerkiksi Molo kids, Mini a Ture ja Racoon, sekä ihanat Fredriksonin hatut.

Alle keräilin muutamia omia suosikkejani, mm. tuo Mamaliciouksen äitiyshuppari löytyy minulta, ja se oli loppuraskauden ehdoton suosikkivaatteeni. 

Alekoodin lisäksi kannattaa hyödyntää jo valmiiksi alennetut hinnat, ainakin imetysmekkoa löytyy puoleenhintaan ja monet Boobin imetyspaidatkin ovat alennuksessa!