TESTISSÄ IMETYSTYYNY (SIS. ALEKOODIN!)

Ensimmäisen raskauden jälkeen, ekan vauvavuoden yksiin turhakkeisiin omalta osaltani kuului imetystyyny. Ostin ennen vauvan syntymää imetystyynyn periaatteella, nätein mikä kaupasta löytyi, perehtymättä sen kummemmin ominaisuuksiin mitä imetystyynyltä tulisi löytyä. Ostamani tyyny oli pieni ja kova, ja parin kokeilukerran jälkeen turhaannuin ja totesin imetyksen helpommaksi ilman tuota turhalta tuntuvaa kapistusta.

Tällä kertaa jatkoin samalla linjalla, ilman tyynyä, ja vaikka kuinka koitin ottaa rennon asennon, imetin huomaamattani hartiat kohollaan jännittyneessä asennossa, tuloksena superkipeä yläselkä…
Kun sain mahdollisuuden yhteistyössä TiiperoTaaperon ja KidSpotin kanssa testata Theralinen imetystyynyä, päätin kokeilla onnistuisiko imetys tämän tyynyn kanssa paremmin, ja olisiko siitä apua kipetyville hartioille!

Tämä tyyny onkin aivan eri luokkaa kun esikoisen aikana kokeilemani. Kokoa tällä tyynyllä on ainakin triplasti enemmän, ja sisällä olevan irtonaisen täytteen ansiosta tyyny on helppo muokata haluamaansa asentoon, samoin kuin vauvalle löytyy tyynyn päältä helposti hyvä asento.

Ison kokonsa vuoksi tämä olisi ollut ihan huippuhankinta jo raskausaikana, tukityynyksi nukkumiseen! Itse asettelin superison mahan kanssa nukkumaan mennessäni jalkojen väliin tavallisen tyynyt, mutta varmasti mukavampi ja helppokäyttöisempi olisi ollut tämmöinen iso muokkaantuva tyyny. Ja toki imetystyynylle saa reippaasti lisää käyttöaikaa, jos sen ottaa käyttöön jo raskausaikana.

Imetyksen lisäksi tyynyn päällä voi pötkötellä kuten vauva ylimmässä kuvassa, ja meillä kolmevuotias keksi, että tyyny on oiva köllöttelypaikka telkkaria katsellessa… Ehkä tyynyyn pitää myöhemmin hommata sisustukseen sopiva päällinen, jos esikoinen sen kokonaan omii lekottelupaikakseen ;)
Ihan vielä en tätä kuitenkaan telkkarinkatselutyynyksi luovuta, sillä parhaimmillaan tämä on varsinaisessa käyttötarkoituksessaan, imetystyynynä.

TiiperoTaapero tarjoaa lukijoilleni nyt 10% alennuksen Theralinen imetystyynyistä! Alen saat koodilla: THERA10

Koodi on voimassa 30.11.2014 asti.

Imetystyynyjen lisäksi valikoimassa on paljon muutakin vauva- ja taaperoperheiden tarpeisiin, mm. Lifefactory tutti- ja juomapullot, äitiysvaatteetkantoliinoja ja -reppuja ja paljon muuta. Kurkkaa koko valikoima TiiperoTaaperon verkkokaupasta!