ARVONTA: KOTIMAISET PORONNAHKAKINTAAT

Meillä on hiljalleen alettu tuomaan joulutunnelmaa kotiin. Ensin hankittiin lapsen toivomuksesta pikkuinen koristekuusi hänen omaan huoneeseensa, sitten ilmestyi ihana huonekuusi eteiseen ja tänään keräilin vielä vähän kuusenoksia maljakkoon olohuonetta koristamaan.

Joulu- ja talvifiiliksissä aletaan olla jo muutenkin, vielä kun saataisiin lunta ja pakkasta, että päästäisiin kunnon talvileikkejä leikkimään!

Sain Paccas Oy:ltä testiin ihanat ja superlämpöisen tuntuiset kotimaiset poronnahkakintaat, joten tänä talvena on äitikin hyvin varusteltu lumileikkeihin.

Kintaat on valmistettu suomalaisesta poronnahasta. Poronnahka on erittäin lujaa ja kulutusta kestävää ja siinä on silkinpehmeä pinta. Nahka on käsitelty vettä hylkiväksi ja se on luonnostaan hengittävä ja tuulenpitävä materiaali. Poronnahka on eettinen ja ekologinen valinta.

Valitsin itselleni nuo ihanan hattaraiset vaaleanpunaiset kintaat merinovillavuorella, saatavana on myös teknistä polyesterivuorta ja hillitympien värien ystäville niin mustaa, konjakinruskeaa kuin beigeäkin.

Tässä on muuten tosi hyvä vinkki pukinkonttin! Kintaita löytyy niin naisille, miehille, kuin lapsille ja nuorillekin. Kotimaiset käsityönä valmistetut kintaat ovat varmasti mieluisa ja käytännöllinen joululahja.

Ja nyt siihen otsikon lupailemaan arvontaan! Arvonnan voittaja saa valita Paccas-verkkokaupasta omat lempparikintaansa, polyesteri- tai merinovillavuorella. Valikoimaa on runsaasti niin naisille, miehille kuin lapsillekin, käykäähän valkkaamassa omat suosikkinne!


Arvonta:


Valitse omat suosikkisi Paccas-verkkokaupasta, ja jätä linkki kommenttiboxiin.

Muista jättää myös sähköpostiosoite, jos olet anonyymi osallistuja tai osoitetta ei löydy profiilistasi.