IHANA HOITOLAUKKU & ELODIE DETAILS ALEVINKKI

Muistatte ehkä, kun pohdiskelin ostavani synnytyslahjaksi hoitolaukun itselleni. Siis ihan tavallisen laukun, joka olisi niin iso, että sinne voisi mahduttaa kaikki vauvan hoitotarvikkeet sekä omat käsilaukkujutskat myös.

Ennen kuin ehdin laukkua ostaa, tai edes päättää minkä valitsen, ehti vauva syntyä ja hoitolaukulle oli jo tarvetta. Pakkaillessani vaippoja ja vaihtovaatteita Veikon vauva-ajoilta säästettyy Emmaljungan jättikokoiseen hoitolaukkuun tajusin, ettei se tavaramäärä ikinä tule mahtumaan mihinkään normaaliin käsilaukkuun, vaan tarvitsen tälläkin kertaa ihan hoitolaukuksi tarkoitetun kassin.

Se Emmaljungan kassi on tietty ihan pätevä sekin, ja mätsääkin kivasti vaunujen kanssa, mutta halusin myös hoitolaukun, joka näyttäisi enemmän tavalliselta käsilaukulta ja joka olisi kiva ottaa mukaan silloin, kun niitä vaunuja ei ole matkassa.

Nyt bongasin kaksi aikas ihanaa Elodie Detailsin hoitolaukkua, joista varsinkin tuohon ylempään ihastuin! Ovat vielä sopivasti tämän päivän ajan -20% alennuksessa täällä!

Samalla -20% alella löytyy muutkin Elodie Details tuotteet. Nuo muhkeat makuupussit näyttävät aika houkuttelevilta, ja ihania tutteja löytyy merkiltä myös. Meidän vauvalta löytyykin tuo kollaasissa näkyvä tuttisetti, vielä kun vauva oppisi syömään tuttia! :D

Loppuun vielä vinkiksi, että kantii seurailla Crocsia instagramissa @crocssuomi, siellä pyörii nyt joulukalenteri, jonka tämänpäiväisestä luukusta löytyy kiva etu vaikka näihin eilisessä postauksessa nähtyihin kenkiin! ;)