KOLMEVUOTIAAN JOULULAHJATOIVEET

Joulukuu on jo hyvässä vauhdissa, mutta tässä blogissa ei ole juurikaan joulujuttuja näkynyt. Ei siksi, etten joulusta pitäisi, päin vastoin, joulu ja varsinkin joulun odotus on ihan parasta aikaa vuodessa! Täällä on vaan päässyt käymään niin, että joulu yllätti bloggaajan, hups!

Tai onhan se joulu tietty jo mielessä ollut, mutta ristiäisten jälkeen tuli vähän yllätyksenä, että joulu on jo niin lähellä.

Pikaisesti sain aikaan Veikolle joulukalenterin, tai ainakin ne kaksikymmentäneljä pientä pakettia. Sen pitemmälle en ehtinyt miettimään mihin ja miten tänä vuonna paketit laitetaan, vaan lopulta päädyin helppoon ratkaisuun, jossa tonttu käy joka yö tuomassa uuden paketin eteisen pöydälle.

Nokkela lapsi mietti jo ensimmäistä pakettia aukaistessaan, että hmmm, onko tontulla samanlaisia (numero)tarroja kuin äitillä?

Että ihan loppuun asti en tuotakaan miettinyt, hahah.

Postilaatikosta tulleita lelulehtiä on selailtu tuttuun tapaan hiirenkorville asti, ja eilen lapsi askarteli lelulehtien kuvista leikkaamalla oman lahjatoivelistansa.

Toiveisiin tietty vaikutti suurilta osin se, mitä niistä lelulehdistä nyt sattui löytymään, mutta aika hyvin tässä tulee esiin tämän hetken suosikit. Eikä näitä todellakaan ole tarkoitus kaikkia hankkia pukinkonttiin, vaan ollaan lapsen kanssa juteltu, että joulupukki saattaa toiveista valita pari jotka toteuttaa.

Tällä hetkellä lemppareita on pikkulegot, Spiderman, palomieslelut, robottijutskat, Batman ja Jake ja mikä mikä maa. Taitaa olla aikas perus pikkupoikien suosikkeja, joten ehkä tässä on vinkkiä muillekin samanikäisille lapsille lahjoja mietiskeleville. 

Kuvat: Jake ja mikä mikä maa merirosvolaiva // Brio Vuoristorata // Brio Builder // Tanssiva robotti // Lego City Liikkuva poliisiyksikkö // Lego Juniors Lepakkoluolan puolustus // Robottikoira // Batmanin viitta // Puinen parkkitalo

Niin ja se toivelista laitettiin magneetilla kiinni jääkaapin oveen, mutta kuullessaan että tontut kurkkivat ikkunoista, päätteli lapsi, että jääkaapin ovea parempi paikka listalle olisi teipata se ikkunaan… :D