MITÄ VAUVALLE JOULULAHJAKSI?

Viime viikolla tein postauksen meidän kolmevuotiaan joululahjatoiveista, ja tänään on vuorossa lahjavinkkejä ihan pikkuisille.

Meidän kahden kuukauden ikäinen  (ihme)vauva ei vielä joululahjatoiveita osaa esittää, joten otin ohjat omiin käsiini ja keräilin Lekmerin valikoimasta kivoja lahjavinkkejä eri ikäisille vauvoille.

1. Pumpkinin suloinen posliininen pöllöastiasetti on kaunis ja käytännöllinen lahja, josta on iloa useaksi vuodeksi. 

2. Ihanissa pahvisalkuissa voi säilyttää pienet aarteet kauniisti esillä. 

3. Skip Hopin hauska veto- ja pinoamislelu on ihanan pirteän värinen ja veikeät eläinhahmot ovat vasmasti pikkuisten mieleen. 

4. Taaperoikää lähestyvälle vauvalle kiva lahjavinkki on hauska pöllöreppu, josta löytyy myös turvahihna. Samainen valjasreppu löytyy meiltäkin, ja on edelleen kolmevuotiaan käytössä, nykyään ilman hihnaa.

5. Pumpkinin kaunis taaperokärry on hyvä apuväline kävelyharjoituksiin, sitä ennen kärry toimii vaikka pehmolelujen säilytyspaikkana.

6. Skip Hopin puiset rakennuspalikat kehittävät lapsen motoriikkaa. Näitä palikoita on ilo pitää esillä osana lastenhuoneen sisustusta!

7. Talonmuotoiset Jox -hyllyt ovat kauniit säilytyspaikat esillä pidettäville pikkuleluille. Merkiltä löytyy muuten aivan ihania retrotyylisiä sisustuselementtejä lastenhuoneeseen, kauniissa pastellisävyissä.

8. Upea Littlephantin säkkituoli on lastenhuoneen katseenvangitsija. Hahmon käsien sisällä olevat kulkuset helisevät heilutettaessa.

9. Teddykompanietin keinulammas on hauska vaihtoehto puiselle keinuhevoselle. Lampaan villan voi irroittaa ja pestä.

10. Färg & Formin suloiset lammaslakanat houkuttelevat nukkumaan.

Varmasti pidettyjä lahjoja ovat myös Brion klassikkolelut, jotka kestävät myös pienemmille sisaruksille. Ihania lahjoja on myös vaatteet ja ihan pikkuisia ilahduttavat suloiset unilelut ja pehmoiset soittorasiat ja helistimet.