MUN HOITOLAUKKU JA PARI ALEVINKKIÄ (MM. REIMAT -50% JA LEGOT -20-50%)

Muistatte ehkä, kun tässä postauksessa pohdin hankkivani synnytyslahjaksi itselleni uuden käsilaukun, joka toimittaisi hoitolaukun virkaa vauvan synnyttyä. Jonkin ihanan laukun, joka ei huutaisi olevansa hoitolaukku (eikä oikeasti edes olisikaan), jota voisi käyttää vuosia vielä hoitolaukkutehtävänsä jälkeenkin. Vaihtoehdoista löytyi niin Marimekkoa kuin Michael Korsia, Rebecca Minkoffia ja iiihanaa Louis Vuittonin Neverfulliakin. 

Halusin odottaa vauvan syntymää, ja ostaa laukun vasta sitten. Onneksi odotinkin, sillä vauvan synnyttyä pakkasin uutta hoitolaukkua vielä miettiessä tarvikkeet vanhaan Emmaljungan hoitokassiin, ja tajusin, etten tule ikinä mahduttamaan sitä määrää tavaroita mihinkään tavalliseen käsilaukkuun.

Niinpä sain alkaa miettimään hoitolaukkuasiaa ihan alusta, ja tällä kertaa katselin niitä varsinaisia hoitolaukkuja. Yllätyin kyllä valikoimasta, sillä tänä päivänä hoitolaukkuja löytyy todella monenlaisia, eivätkä ne kaikki tosiaankaan huuda olevansa vaippoja ja pulkuliinoja pullollaan! 

Omaksi lemppariksi päätyi ihana Elodie Detailsin hoitolaukku, joka kyllä mielestäni näyttää ihan tavalliselta kauniilta käsilaukulta. Käytännössä laukku on kuitenkin ihka oikea hoitokassi, monine lokeroineen ja taskuineen, se mahduttaa sisäänsä uskomattoman määrän tavaraa, aina vauvan hoitotarvikkeista omiin käsilaukkutavaroihini.

Laukun mukana tuli myös kätevä matkahoitoalusta, pidempi hihna, ja pari pikku hihnaa ilmeisesti vaunun työntäaisaan kiinnittämistä varten.

Tämä laukku on muuten tänään joulukalenteritarjouksena -25%, kuten kaikki muutkin Elodie Detailsit! (ja kaikki Reimat löytyy -50%, kaikki legot -20-40% jne… kantsii kurkata)

Koska monivuotinen käsilaukku synnytyslahjaksi suunnitelmat meni uusiksi, täytyi synnytyslahja miettiä uudelleen! Olen maailman laiskin käsilaukkujen vaihtaja, käytän sujuvasti samaa laukkua viikko- ja kuukausikaupalla, tälle kassille ennustan nyt vuoden yhtämittaista käyttöä, sen verran taisi Veikonkin vauva-aikana olla hoitolaukku käytössä. Siksipä en viitsi nyt toista laukkua hommata, vaikka hyvä veruke (synnytyslahja…) siihen nyt olisikin ollut.

Niinpä päädyin yhteen haaveeseen, Mulberryn superihanaan Tamara-huiviin! Ja sitten sata sydäntä ja pusuja lennättävää emojia tähän perään… I H A N A !

Onko teillä hoitolaukkuna tavallisia laukkuja, vai vartavasten hoitolaukuiksi tarkoitettuja kasseja?