MEIDÄN RISTIÄISVAATTEET

Mun on pitänyt pitkään tehdä postaus meidän ristiäisvaatteista, mutta en ole saanut otettua vaatteista sovituskuvia, eikä ristiäisistä tietty löydy yhtään kuvaa, jossa vaatteet kunnolla näkyisivät.

Onneksi näitä kaikkia löytyy edelleen kaupoista, saatte siis ristiäisvaate-esittelyn tuotekuvilla.

Alunperin etsin pojille jotain toisiinsa mätsäävää, mielellään vaaleansinistä, rusetit kaulaan, sopivasti juhlavaa, mutta samalla myös kotona pidettäviin perhejuhliin tarpeeksi rentoa. 

Arvatenkin vaatteiden(kin) kanssa olin asialla aivan viimetipassa, mutta niin vaan vaatteet löytyi, paria päivää ennen juhlia. Löysin jo aikaisemmin juuri sopivat siniruudulliset Kinderit:n kauluspaidan ja kaulusbodyn, mutta harmillisesti paidasta ei löytynyt Veikon kokoa mistään. 

Lopulta vauvalle löytyi vaatteet Lindexiltä, valkoinen trikoobody, jossa eteen ommeltu liivi ja rusetti, ja housuiksi mustat collegepöksyt. Ei ehkä jokaisen valinta juhlahousuiksi, mutta en missään nimessä halunnut mitään varsinaisia juhlahousuja tuon bodyn kanssa, että lopputulos ei menisi ihan jäykistelyksi.

Veikolle olisi löytynyt Name it:ltä valkoinen kauluspaita, musta liivi ja rusetti, jos olisi halunnut mätsäillä viimeisen päälle, mutta päädyin kuitenkin vähän rennompaan siniseen kauluspaitaan ja rusettiin, ja housuiksi löytyi H&M:ltä tummansiniset tvillihousut kympillä!

Issee mätsäili Veikon kanssa sinisessä kauluspaidassaan, minä vauvan kanssa mustavalkoisessa Vero Modan mekossa, jonka löysin ekasta kaupasta päivää-paria ennen juhlia. (Uskomaton säkä, mitä ei tapahdu ikinä!)

Sellaiset juhlatamineet meillä! Loppujen lopuksi olin oikein tyytyväinen meidän vaatteisiin, ja myös siihen, että ne löytyi edullisesti ketjuliikkeistä. Vauvan ristiäisvaatteille ei varmasti toista käyttökertaa ehdi tulla, sen verran nopskaa pikkuinen kasvaa, eikä Veikollakaan kovin usein kauluspaitatilausuuksia ole. Omaa mekkoani varmasti tulen käyttämään muulloinkin, se oli tosi kiva!

Kastetilaisuuden ajan vauvalla oli sama isomummoni neuloma kastemekko, jota Veikkokin piti omissa ristiäisissään. Vähältä piti, ettei koko mekko unohtunut pukea… Juuri kastepöydän ääreen kokoontuessa huomautti mummoni ihmeissään, että eikö vauvalle tule ollenkaan kastemekkoa päälle.. Joo tulihan se, mutta sen alle ostamani valkoinen body ja potkuhousut unohdin vaihtaa, mutta eipä nuo mustavalkoiset vaatteetkan alta yhtään loistaneet. Eipä siis mitään uutta ja ihmeellistä, ihan vakio on nykyään, että unohdan päivässä ainakin pari asiaa, jokaisella automatkalla jossa olen kuskina ajan ehkä kerran väärään paikkaan tai käännyn väärästä risteyksestä, lataan kahvinkeittimen, kun tarkoitus olisi laittaa vauvan tutit mikrosterilointilaitteeseen ja tätä listaa nyt voisi jatkaa loputtomiin. Laitetaan univelan piikkiin ja toivotaan, että saan aivoni takaisin joskus tuossa vuoden päästä, hahah!