PARHAAT ALEVINKIT!

Alet alkaa olla jo hyvässä vauhdissa! Jokos olette ehtineet tehdä alelöytöjä? Mä tilasin Finnish Design Shopista haaveilemani Hayn tuolin työtuoliksi (ma 29.12 asti kaikesta -20% koodilla SECRETSALE20) ja nyt alan katselemaan vaatekauppojen alevalikoimaa, varsinkin vauva tarvitsee kovasti jo seuraavia vaatekokoja. Alle keräilin muutamia aletärppejä, mitkä kannattaa tsekkailla läpi!

Babyshopissa on meneillään suuri ale, nyt mm. Ralph Lauren, Mini Rodini, Molo, The BRAND, Fendi, Replay, Geggamoja ja muut merkit jopa -70%!

Booztilla alessa lastenvaatteita monilta merkeiltä, ja valikoimaa on myös naisille ja miehille.

Stylepitiltä löytyy hyvillä aleprossilla lastenvaatteita, Mini A Turea näytti olevan jopa -60% alella ja Mini Rodinia ja Moloakin oli hyvillä aleprossilla. Merkkejä löytyy monia ja valikoimaa on myös naisille ja miehille.

Lekmeriltä löytyy alesta lastenvaatteita, mutta myös muita lasten- ja vauvojentarvikkeita, leluja, lastenhuoneen sisustusta jne. Reiman uutuuksia löytyy -50% alella, ja muutenkin aleprossat ovat jopa -70%.

Iittalassakin on alet menossa, valikoiman voit kurkata täältä.

Finnish Design Shopissa on vielä tämän päivän ajan voimassa Secret Sale, (Edit. alea on jatkettu ja se päättyy ma 29.12) jossa kaikista normaalihintaisista tuotteista saa -20% alennuksen koodilla: SECRETSALE20
Nyt saa kivan alen tuotteista, jotka normaalisti eivät ole koskaan alessa!