KOTIÄIDIN KOTIPÖKSYT

Joku ehkä muistaa, kuinka olen joskus kertonut kyllästyneeni ihan totaalisesti leggareihin ekan raskauden aikana. Silloin hiihtelin lähes koko raskauden läpi legginseissä, ja yliannostuksesta johtuen en koskenut mihinkään leggareihin vuosikausiin! Vasta toisen raskauden loppumetreillä, viime kesänä, supermukavat legginsit palasivat osaksi vaatekaappiani, ja ne oikeastaan tuntuivatkin ihan kivoilta housuilta, pitkästä aikaa.

Raskausaika päättyi jo syksyllä, mutta jotain supermukavaa olen kaivannut vaatekaappiini myös odotusajan jälkeen. Kotiäitinä tulee oltua luonnollisestikin paljon kotona, ja vaikka seurana olisikin vain oma perhe, niin silti jalkaan tekee mieli vetää muutakin, kuin ainaiset collarit, velourit tai pyjamanhousut. Niinpä olen taas löytänyt legginsit!

Ainakin näin talvella yksi lempparicombo on leggarit ja neuletakki ja joku rento collegemekko olisi myös hakusessa legginsien kaveriksi. Yhdet suosikkilegginsit on nämä MiniQ:lta jokin aika sitten tilaamani Vimman lettilegginsit, hauska vaihtoehto ainaisille mustille trikoille.

Mulla on muuten suuremman luokan tukkakriisi, ja sen takia varsin taidokkaasti on kuvista rajailtu huolella päätä pois. Mun kampaaja lopetti enkä vielä kolme kuukautta edellisen kampaajakäynnin jälkeenkään tiedä mihin aion mennä seuraavaksi, saati mitä näille pitäisi tehdä (todellinen first world problem!)… Mutta hei, onneksi on talvi, niin voi käyttää pipoja, hahah!