TOPPAA SUPEREDULLISESTI, VAIN TÄNÄÄN! ESIM. RACOON LÄHES -70%

Alet kiihtyy, ja nyt saa toppaa jo superedullisesti! Booztilta saa tänään -15% lisäalennuksen koodilla: ESR74G kun ostaa aletuotteita yli 108 eurolla. 

Racoonin toppaa on -60% alessa, ja näistä hinnoista kun vähentää vielä tuon -15% saa toppaa vaikka ensi talveksi tosi halvalla!

Molon topat on -30% alessa, ja niistäkin saa tänään vielä tuon -15% lisäalen. Kokojakin näytti talvivaatteissa olevan vielä tosi hyvin jäljellä. Molon sisävaatteita löytyi jopa -50% alella.

Ihania Mini A Turen toppavaatteita (ja sisävaatteita myös) löytyy myös kivoilla aleprossilla.

Näiden lisäksi löytyy tietty monet muutkin merkit, kannattaa kurkata, ja muista että tuon -15% lisäalen saa vain tänään!

Tykkään, että ulkoilusettejä saa olla käytössä useampi joita voi tilanteen mukaan vaihdella. Meillä pidetään kaupunki- ja kyläilytakkia erikseen ja ulkoiluun on sitten pari haalaria joita voi vaihdella tarkoituksen mukaan, tai jos toinen on vaikka pesussa. Uusia mallistoja tulee tietty kovasti odotettua, mutta ainakin yksi setti kantsii tilata jo edellisen kauden alesta jemmaan, varsinkin nyt, kun käyttäjiä on jo kaksi. Vauvalle tosin riittää vielä ensi talveksi ulkoiluun ihan yksi haalari, kun kulutus on vuoden ikäisellä niin pientä, ja jokin hienostelutakki sitten kauppareissuille.