20% LISÄALE ALESTA! LÄHES 70% ALELLA MINI A TURE JA THE BRAND

Alen loppurutistus alkaa olla käynnissä monessa verkkokaupassa. Tänään ja huomenna löytyy ainakin Mini a Turea ja The Brandia lähes 70% alella, kun Babyshop tarjoaa 20% lisäalen kaikkiin aletuotteisiin!

Molon haalarit (ja muut talvivaatteet sekä vanhan malliston sisävaatteita) saa nyt alle puoleenhintaan lisäalen kanssa. Ralph Laurenia löytyy paljon -50% alella, mm. ihania palmikkoneuleita, ja näihinkin saa päälle vielä sen 20% lisäalen. Alle keräilin lähinnä ulkovaatteita, mutta kurkkaa koko valikoima täältä. Alessa talven toppaa, sisävaatteita, kenkiä, äitiysvaatteita…jne!
Itse ajattelin tsekata ainakin Molon sisävaatteet, mm. yksi kylpytakki on ollut mielessä pitemmän aikaa, ja nyt se alkaa olla mukavan hintainen.

Lisäalen saat koodilla: Extra20
Koodi on voimassa 29.1 asti, ja koskee jo alennettuja tuotteita.