MOLON KEVÄT & ARVONTA!

Ihanaa helmikuun ensimmäistä! Vuoden takaisia postauksia selatessa huomaa, että viime vuonna helmikuussa ainakin meillä päin oli maa ihan lumeton, ja lämpöasteitakin sen verran, että ulkoiltiin välikausivaatteissa ja kurahousuissa! Nyt meillä on vähän perinteisempi helmikuun sää, lunta tupruttelee ja pakkastakin on muutama aste. Kevät on kuitenkin jo kovaa kyytiä tuossa, kuten kevätmallistotkin. Molon välikausivaatteet on jo myynnissä, jokos olette ehtineet kurkata mitä tänä vuonna on tarjolla?

Varmasti tutuimpia ja suosituimpia Molon välikausivaatteista on Hopla-takit, Haven-housut ja Polly-haalarit. Tällä kertaa yksiväristen ja Rainbow-kuosien lisäksi löytyy ihanaa kettua, niin takkina kuin haalarinakin. Yksivärisistä löytyy lilaa, sinistä ja harmahtavan mustaa (ja Haven-houisuista lisäksi myös ihan mustaa). Kaksiosaisista voi valita samaa sävyä ylä- ja alaosan tai mixailla eri osat eri väreistä, tai valita yksiväriset housut ja kuosillisen yläosan. Valinnanvaraa on paljon!

Lisäksi välikauteen löytyy mm. softshelltakkia yksivärisenä ja söpönä kukallisena (vauvojen kukallinen softshellhaalari taisikin olla kevään superhitti), kaupunkikelposta Hansel-takkia, fleecetakkia ja -haalaria. Alle keräilin kollaasiin muutamia juttuja, mutta  koko valikoiman löydät Babyshopista.

Meillä ulkoiltiin viime vuoden välikaudet (ja kesäkuun superkylmät päivät!) sateenkaaritakissa ja Havenhousuissa, ja vaikka ne päällä on tehty monet ulkoilureissut, seikkailtu pitkin metsiä ja harrastettu vuorikiipeilyä läheisillä kivikasoilla, jää ne lähes uudenveroisina odottamaan pikkuveljen käyttöä. Molon välikausivaatteisiin meillä luotetaan tänäkin vuonna, mutta palaan siihen sitten toisessa postauksessa!

Ja nyt siihen otsikossa luvattuun arvontaan!

Arvonnan säännöt:


Palkintona 50 euron lahjakortti Babyshopiin.


Osallistut arvontaan linkkaamalla tai kertomalla kommenttiboxiin oman suosikkisi Molon kevään 2015 välikausivaatteista. Valikoiman löydät Babyshopista.

Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi, ellei sitä löydy nimimerkkisi takaa.