PARI KEVÄISTÄ INSPISASUA JA ALEVINKKI

Aivan ihanan aurinkoinen ja keväisen näköinen päivä tänään, mutta hrrr mikä jäätävä tuuli! Kevät on kuitenkin ollut jo paljon mielessä, ja lasten kevätkamppeet alkaakin olla hyvällä mallilla, joten välillä voisi vähän miettiä omaakin keväpukeutumista.

Keräilinkin alle pari inspisasua, millaisiin vaatteisiin tykkäisin keväällä pukeutua. Vaikka vaatekaapista löytyy valkoista läpi vuoden, niin joka kevät innostun entistä enemmän valkoisista yläosista, ja revityistä farkuista. Tennarit on tietty yksi varma kevään merkki, valkoiset conssit toimii kyllä aina!
Muuten näyttää nyt aika valko-harmaalta, eli melko värittömältä, mutta tiedän että lähempänä kesää innostun jälleen jokakesäisistä pastelliväreistä ja sailorraidoista. Kaikki asujen osat löytyy Karkkipurkin minishopista, sinne on nyt lisäilty muutamia uusia juttuja, joten kantsii kurkata!

Kaikki kollaasin vaatteet, kengät ja asusteet löytyy Karkkipurkin minishopista.

Ja sitten siihen alevinkkiin! Booztilla on nyt -50% kaikki aletuotteet mm. merkeiltä Mango, Selected Femme yms, joten vielä on hyvä tilaisuus tehdä kivoja alelöytöjä. Myös lastenosastolta löytyy paljon hyviä aletuotteita. Esim. Racoonin suloisia talvivaatteita löytyy -70% alella!

Huomenna on luvassa sovituskuvia lasten kevätvaatteista, ja samalla luvassa myös arvonnan voittaja Babyshopin lahjakortille. Vielä onkin muutama tunti aikaa käydä osallistumassa täällä!