MUSTAVALKORAITAA ELI ESITTELYSSÄ MEIDÄN HOITOLAUKKU SIS. ALEKOODIN

hoitolaukku blogi

iso hoitolaukku

Molempien lasten vauva-aikana on käsivarrellani, tai tarkemmin sanottuna vaunujen työntöaisassa, roikkunut uskollisesti hoitolaukku. Ekalla kerralla käytössä oli vaunuihin mätsäävä vaunumerkin oma hoitolaukku, joka kyllä ajoi asiansa ihan hyvin, mutta oli aikas tylsäntavallinen. Ehkä silloin kolme ja puoli vuotta sitten oli valikoima vähän suppeampi, tai sitten en vaan älynnyt etsiä mitään kummoisempaa.

Tällä hetkellä hoitolaukuissa on valinnan varaa ihan toisella lailla, ja varmasti jokaiselle löytyy mieluisa ja omaan tarkoitukseen sopiva! Yhdet ihanimmista ja tyylikkäimmistä löytyy Ju-Ju-Be Legacy -sarjasta, jossa valikoimaa on niin kuosien kuin mallienkin suhteen. 

Sain Lauran Pikku Putiikista tuon kuvissa näkyvän Ju-Ju-Be Legacy Be Prepared First Lady hoitolaukun, joka mahduttaa sisäänsä äidin ja kahden pienen lapsen tarvikkeet ihan leikiten.

Ensimmäisenä haluan mainita superison etutaskun, joka käytännössä vastaa omaa käsilaukkuani. Tuota taskua kiertävän vetoketjun saa auki molemmin puolin alas asti, joten välttyy siltä tyypilliseltä kollaamiselta, kun se lompakko on tietenkin taas ihan alimmaisena, haha! Äidin omassa taskussa on myös sisällä monta pikkutaskua, joten tavarat pysyvät helposti järjestyksessä.

Muuten laukusta löytyy tietenkin se isoin ”pääosasto”, jonka sisällä on useita pienempiä taskuja. Pari muuta isoa sivutaskua laukun ulkopuolella (toisesta muuten löytyy kätevä matkahoitoalusta samaa kuosia laukun kanssa), laukun molemmista päädyistä löytyy eristetyt pullotaskut ja mukana tulee myös olkahihna.

tilava hoitolaukku

suuri hoitolaukku

Kesän tullen alkaa taas eläin- ja huvipuistoreissut, jolloin mukana raahataan kahden lapsen vaihtovaatteita, vauvanhoitotarvikkeita, pientä evästä ja matkapuuhaa, ja tietty äitin omat käsilaukkutarvikkeet. Nämä kaikki menee helposti tähän hoitolaukkuun, kätevää, ettei muita laukkuja tai pussukoita tarvitse kuljettaa mukana.

Myöhemmin, kun hoitolaukulle ei ole enää tarvetta, löytyy reilun kokoiselle laukulle käyttöä viikonloppukassina.

Hoitolaukkuja löytyy Ju-Ju-Be Legacy -sarjasta useampaa mallia ja kokoa, ja laukkujen lisäksi valikoimassa on myös hoitoreppua! Koko valikoiman löydät täältä.