PARI HYVÄÄ ALEVINKKIÄ!

Vielä ehtii tehdä löytäjä loppualeista, ja nyt kannattaakin kun aleprossat ovat kohdillaan!
Itse klikkailin juuri Babyshopista isommalle pojalle muutamat Molon ja Mini Rodinin perusvaatteet -50% alella ja pienemmälle löytyi kesäksi Nova Staria -60% alella. Jos siis topat on jo ostettu ensi talveksi jemmaan, niin kannattaa kurkata perusvaatevalikoima, niitä kun tarvii aina!

Babyshopin loppualesta löytyy mm. Molon toppaa ja sisävaatteita -50% alella, Mini Rodini -50%, Nova Star jopa -60% ja The Brand jopa -70% alella. Ja toki monet muut merkit myös, koko valikoiman löydät täältä.

Kantsii kurkata myös Booztille, jossa loppualet ovat käynnissä enää neljän päivän ajan. Ainakin Racoonia ja Phister & Philinaa löytyy -70% ja Reimaa -60% alella!
Lekmerillä on myös vaatevaraston tyhjennys menossa, ja vaatteita löytyy jopa -70% alennuksella.

Sis. mainoslinkkejä