MINI RODININ DROP KAKKONEN

Eilen julkaistiin Mini Rodinin kevään ja kesän malliston toinen erä, ja ihania juttuja sieltä taas tuli.

Ihan superhitti taisi olla karttakassi, joka myytiin hujauksessa loppuun lähes joka paikasta! Aivan ihania on myös nuo delfiinit (vaaleansininen toppi alkaa olla loppuunmyyty monesta paikkaa, mutta täältä löytyy vielä hyvin kokoja!), muita omia lemppareitani tästä erästä on ihanat keltaiset kalauikkarit, miekkavalaat kuorivaatteina (samoja kuorivaatteita löytyy myös yksivärisenä keltaisena), valkoinen tuulitakki (löytyy myös tummansinisenä) ja yksi suosikki on tuo ihana harmaa shortsihaalari, jonka selästä löytyy nuo samaiset delfiinit.

Kollaasiin keräsin tämän erän omia lemppareitani, koko valikoiman voit kurkata täältä

Niin ja jos se karttakassi jäi harmittamaan, niin sitä löytyy vielä Rodinin omasta verkkokaupasta!