MURINAA, SUPERSANKARIPUPUA JA YKSI ALEVINKKI LASTENVAATTEISIIN

Mukavaa virpomispäivää! Ihan alkuun tekisi mieli hetki murista (maailman turhimmasta, grrr…) kellojen siirrosta ja siitä, kuinka me justiin ollaan saatu vauvan iltanukkumaanmenoa ja samalla aamuheräämistä vähän aikaistettua. Mutta jätetään murinat ja iloitaan siitä, että tänään(kin) saan lähteä viettämään päivääni valokuvauskurssille, niin mukavaa ja virkistävää vaihtelua tähän perus kotiarkeen. Vauva oppi muutama päivä sitten syömään tuttipullosta, joten voin hyvillä mielin olla hetken poissa, tosin eilen pikkuinen oli ottanut megapitkät neljän ja puolen tunnin päikkärit, ja heräsi syömään vasta kun olin jo takaisin.

Sillä välin kun olen kurssilla, pääsee Veikko ihan ekaa kertaa virpomaan. Eilen askarreltiin pääsiäisoksia ja käytiin muunmuassa seuraava keskustelu. Minä: ”Mikäs haluat olla huomenna kun lähdet virpomaan? Se voisi siis olla jotain pääsiäiseen liittyvää, kuten vaikka noita, kissa, tipu tai pupu” Veikko: ”Hmmm… Batman!”

Harmi vaan, että Batmanin asu on vielä ostoslistalla, eikä sellaista nyt tähän hätään saada, joten päädyttiin sitten yhdessä, että virpomaan voi lähteä supersankaripupuna, haha! Katsotaan nyt mihin asuun täällä päädytään, vaihtoehtoina on myös ampiaisen ja Spidermanin asut, eikös ne ampparit ja hämähäkitkin jotenkin liity kevääseen, joten varmasti ihan hyviä asuja virpomiseen nekin, heh.

Vinkkailen vielä, että Booztilla saa tänään kaikista aletuotteista -10% extra-alen koodilla GPR10D. Lastenpuolelta lötyy vielä ainakin Molon toppaa, jotain Racoonia ja Phister & Philinaa -70% alella ja paljon muitakin hyviä löytöjä, mm. Ticketin sadesettejä kevääseen kivalla alella. Kantsii kurkata koko valikoima täältä ja samalla tietty kantsii kurkata myös naistenosastolle!