BUSY DAY – CROCSIT TESTISSÄ

crocs testiryhmä

crocs blogi

Instagramin puolella meitä seuraavat jo tietävätkin, että Karkkipurkki on jälleen mukana Crocs Test Squad testiryhmässä. Kevään aikana blogissa tullaan näkemään muutamia Crocsin uutuuskenkiä, joista kerron omia kokemuksiani kuvien kera. Karkkipurkin lisäksi Crocseja kevään aikana testailee Eppusen kaapilla, And Something Daily, Beauty Of Life, Oi siskoni mun, Keski., Huvikumpu Living ja Instagramissa @hannankotona, kantsii seurailla testiryhmäläisiä, nimittäin kivoja alekoodejakin on tiedossa kevään mittaan!

Ihan ekaksi testiin pääsi Women’s Duet Busy Day Lace-up tennarit. Crocsin Busy Day mallisto on suunniteltu erityisesti kiireisille äideille, jotka tarvitsevat jalkoja hellivät kengät, joilla jaksaa koko päivän. Osui ja upposi siis, haha!

Kenkiä on neljää herkullista väriä, joista omaksi yllätyksekseni valitsinkin takuuvarman Candy pinkin sijaan suloisen Ice bluen.

Mikäli Crocseja jo kenkäkaapista löytyy, ei kengän keveys ja mukavuus tule yllätyksenä, vaan näitä koukuttavia ominaisuuksia osaa jo odottaa. Tämäkin malli täyttää odotukset, näillä todellakin jaksaa kipittää koko pitkän päivän, sillä varsinkin tuon joustavan päällisen ansiosta nämä ovat kuin pehmoiset tossut tai sukat jalassa.

Hetken aikaa meillä päin oli aivan ihanan keväiset ja lämpöiset kelit, ja kengät ehtivät olla ahkeraan käytössä, kunnes iski muutaman päivän superkylmät räntäsateet ja viimat, ja sitten saikin olla kiskomassa korkeavartisempaa Crocsia jalkaan. Nyt näyttäisi takatalvi olevan selätetty, joten tennarikelit jatkuu, jihuu!

Mun mielestä nämä kengät ovat parhaimmillaan lasten kanssa touhutessa leikkipuistossa tai vaunulenkillä. Lenkillä muuten neljä pientä terrieriä, lastenvaunut ja yksi vauhdikas leikki-ikäinen on sellainen combo, että heikompaa hirvittäisi, haha! Kun käsiä tuntuu olevan viisi liian vähän (no tämä pätee kyllä muuhunkin mun arkeen, hah), on ihanaa, ettei jaloissa paina huonot kengät, vaan askel on kevyt ja mieli iloinen.