ALEVINKKI LASTENRATTAISIIN JA LOMAHÖPINÄÄ

Kiitos kaikille Legoland-postaukseen kommentoineille, vastailen niihin vielä myöhemmin ajan kanssa.

Meillä alkaa nyt olemaan reissusuunnitelma hyvällä mallilla, päätettiin venyttääkin reissua vielä yhdellä päivällä ja varasinkin justiin laivamatkat uudelleen. Voisin kirjoitella tuosta reissusuunnitelmasta vaikka tarkemmin vielä myöhemmin, kun ollaan majoituksetkin saatu varattua.

Nyt kuitenkin ajattelin vinkkailla teille Lekmerin lastenrattaat-kampanjasta! 

Me ollaan vähän hassuja lomailijoita, sillä tykätään haalia reissuille aina paljon nähtävää ja tekemistä, ja loppujen lopuksi siitä taitaa olla se itse lomailu monesti vähän vähissä, haha! Mutta me tykätään kierrellä ja kulkea paljon, ja siksi yksi tärkeimmistä tarvikkeista matkoille onkin toimivat rattaat. Toki me lomilla pääasiassa kierrellään lastenkohteita, joissa pikkuisillakin riittää yleensä mielenkiintoa kävellä itse, mutta matkoihin mahtuu myös niitä kohteita, joissa perheen pienimmät mieluiten huilaavat rattaiden kyydissä ja vauva nyt toki köllöttelee rattaissa vielä joka paikassa.

Jos siis teilläkin on kesäksi tiedossa matkoja tai retkiä koti- tai ulkomaille, niin nyt kantsii tarkistaa ratasasiat kuntoon.

Ylärivi: Baby Jogger, Bumbleride, Baby Trold

Alarivi: Graco, Baby Jogger, Carena Jogger

Kollaasiin keräsin omia poimintojani kampanjarattaista, varsinkin Baby Joggereita voin suositella lämmöllä. Valikoimaa löytyy joka budjettiin, aina muutaman kympin superedullisista Gracoista lähtien. Kurkkaa koko valikoima täältä!