VIIME HETKEN MESSUTÄRPIT

Vaikka olen kyllä tiedostanut Lapsimessujen tulon jo viikkoja sitten, jotenkin nämä messut silti yllättivät. Nytkö ne on? Siis tänä viikonloppuna, apua!
Mulla on ollut jotenkin ihan superkiire viikko, vai onkohan se sittenkin vain sitä, että viikko oli normaalia lyhyempi kun alkoi tiistaista. No kuitenkin, löysin itseni eilen illalla kymmenen aikaan miettimästä millä menen messuilla, mihin aikaan, mitä tarvitsen mukaan ja muuta oleellista.
Viikonloppukin on ohjelmaa täynnä, ja ainut mahis on pyrähtää messuille tänään, perjantaina aamupäivästä. Silloinkin molemmat pojat mukana, joten jos ihmettelette messuilla hätäisesti osastoja läpi kahlaavaa äitiä, joka todennäköisesti juoksee yhden vikkeläkinttuisen lapsen perässä, samalla toista kainalossa roikottaen, niin se olen minä vaan, haha!
Eihän näitä messuja voi väliinkään jättää, joten katsotaanpa pikaisesti muutamat viime hetken tärpit Lapsimessuille.

Ohjelma 

Perjantaina klo 10.30 Miinan ja Manun satuleikkituokio. Me ei varmaan tuohon vielä ehditä paikalle, mutta jos ehdittäisiinkin, niin tämä menee pakko nähdä osastolle. Miina ja Manu kirjoja kulutetaan meillä urakalla, joten uskoisin, että tämäkin uppoaisi.

Perjantaina klo 11.10 Muumimamman Yllätysjuhlat -muumishow. Muumit taitaa kiinnostaa vähän kaikkia, niin myös meillä, vaikka niitä ei suuremmin olla koskaan fanitettukaan. Mutta takuuvarmaa viihdykettä ainakin meidän pojalle.

Koko viikonlopun Vekarat-lavan tapahtumat löydät täältä.

Messuilta löytyy myös oikea poliisiauto ja paloauto, ja nämä kuuluu niihin juttuihin, jotka me varmasti käydään kurkkaamassa. Tällä hetkellä poliisit ja palomiehet menee meillä samaan sarjaan supersankareiden kanssa, joten nähtäväksi jää uskaltautuuko lapsi näitä sankareita tapaamaan.

Lego-palikoiden erikoisliike Pii Poon osastolla pääsee rakentelemaan legoilla, ja tämäkin piste me meidän legofanin kanssa käydään kurkkaamassa.

Paljon muutakin mielenkiintoista ohjelmaa ja luentoja messuilta löytyy koko viikonlopun ajan, kurkkaa koko ohjelma täältä.

Osastot

Jos vaan aika riittää ja lapset viihtyvät, niin koitan kierrellä kaikki osastot pikaisesti läpi, mutta ainakin näissä pistäydyn varmasti:

Crocs 

Ps. Jos et ehdi messuille messutarjouksia kurkkimaan, niin vielä tämän viikonlopun ajan saat Crocsin verkkokaupassa kaikesta -20% alen koodilla: KARKKIPURKKI20

Gugguu

Lumoan

MaxPlay

MioMao Clothing

Skidi

Papu Design

Silverjungle

Stokke

Viljamin Puoti

Siinä ainakin jotain (lastenvaatepainotteisia osastoja) missä koitan käydä, toivottavasti ei montaa unohtunut listalta, mutta eiköhän nekin sitten paikan päältä löydy! Kaikki herkkuosastot tietty kolutaan myös, ainakin viime tai edellisvuonna paikalla oli jokin aivan ihana karkkikauppa, jonka nimeä en nyt muista. Samoin muumimaailmat ja muut kesäkohteet katsastetaan kesän reissuja silmällä pitäen myös.

Kaikki näytteilleasettajat löydät täältä.