KEVÄÄN HITIT, PIHISTÄ TAI PANOSTA. SIS. ALEKOODIN!

Ihanaa sunnuntaita! 

Keräilin kollaasiin muutamia kevään ja kesän hittijuttuja, aina edullisemmassa ja vähän hintavammassa vaihtoehdossa. Yksi tämän kesän hittejä on mukavat kimonot. Itse pukisin kimonon nyt farkkujen kanssa, ja kesällä rennosti shortsien ja teepaidan kaveriksi. Vaaleaa ja rikottua farkkua löytyy joka kesä, niin nytkin, ja se sopii mulle, sillä vaalea risa farkku valkoisen yläosan kanssa on vaan ihan parasta kesällä! Valkoiset sneakerit oli yksi tämän kevään must have jutuista, ja sellaiset tulikin jo hankittua, valikoimaa löytyy kyllä nyt tosi kivasti. Beige trenssi on klassikko, joka omasta vaatekaapistani vielä puuttuu, näistäkin löytyy nyt kivasti valikoimaa.

naisten_vaatteet

PIHISTÄ: Kimono, farkut, sneakerit, laukku, paita, trenssi, ballerinat

PANOSTA: Kimono, farkut, sneakerit, laukku, paita, trenssi, ballerinat

-15% alennusta tänään koodilla: SUNDAY15, tarkemmat ehdot löydät täältä

Keräilin vielä muutamia lastenjuttuja kollaasiin, jos välikausivaatteita vielä puuttuu, niin tämän päivän alekoodia kantsii käyttää hyödyksi. Tuo tokan rivin Ticketin tyttöjen kukkatakki on ihan superkaunis, mutta kertokaa nyt joku mistä tuo kuosi on niin tutun näköinen!

Tennarit Vans / Tennarit Puma / Liivi Nova Star / Takki Nova Star / Lippis Nova Star / Takki Ticket / Kengät Viking / Kurahanskat Racoon / Housut Racoon / Takki Racoon / Takki Ticket / Takki Mini A Ture / Kengät Converse / Aurinkolasit Nova Star / Sadesetti Ticket / Kumpparit Bisgaard / Sadesetti Racoon / Sadesetti Racoon / Takki Ticket

-15% alennusta tänään koodilla: SUNDAY15, tarkemmat ehdot löydät täältä

Tämän päivän ajan koodilla SUNDAY15 saa -15% alen Booztilla yli 108e ostoksista, pois lukien joitain merkkejä. Tarkemmat ehdot alekoodista, sekä kaikki naistenvaatteet löydät täältä ja lastenvaatteet täältä. Kannattaa käytää tämän päivän alekoodi hyödyksi, jos kevät- tai kesävaatteita on vielä hankkimatta.