ALEVINKKI LASTENVAATTEISIIN!

Alkuyö, parasta bloggausaikaa, hah! Tosin tällä hetkellä meidän pienin murunen vielä valvoo, mutta jahka saan pikkuisimmankin perheenjäsenen unille, niin tarkoitus olisi kirjoitella vihdoinkin niitä puolivuotiskuulumisia. Jos siis tämä loppuilta menee putkeen, niin huomenna luvassa niitä juttuja, mutta nyt yökukkujille pikainen (ja loistava!) alevinkki.

babyshop

Babyshopissa tärähti käyntiin Mid Season Sale, ja nyt olisi tosi kivoilla aleprossilla vaatetta mm. välikauteen, (-30%) ja muitakin vaatteita löytyy noin -15-30% alella. Alevalikoiman pääset tsekkaamaan täältä. Jos välikausivaatteet vielä uupuu, niin Molon uutta välikautta on mid season salessa myös -30% alessa!

Tuota alevalikoimaa pikaisesti selatessani löysin Veikolle yhden pakko saada jutun, joka ei kyllä valitettavasti kuulunut näihin alejuttuihin. En käsitä miten nyt tähän näin hurahdin, mutta en tiedä pärjätäänkö me ilmankaan (ei varmaan)! Vai mitä sanotte tästä?