YKSI VÄLIPALA JA MESSUOSTOS

Tehtiin pitkästä aikaa tänään välipalaksi hedelmävartaita, ja kun (taas vaihteeksi…) teki mieli vähän herkutella, niin sulatettiin päälle vielä suklaata. Mutta kun kaapista löytyi vain tummaa suklaata, niin eikös tämä ole varsinainen terveysvälipala, hoho!

Vaikka Veikko on melko kaikkiruokainen ja ennakkoluuloton maistelija, niin silti monet ruuat ja hedelmät uppoavat paremmin, kun ne on laitettu hauskasti ja vähän normaalista poikkeavasti tarjolle. Ja koska lapsi tykkää häärätä mukana keittiössä ja osallistua kokkailupuuhiin, on tietty hedelmien vartaisiin pujottelu superhauskaa. Enemmän niitä hedelmänpaloja taisi suuhun eksyä siinä pujotteluvaiheessa kuin valmiista vartaista, mutta väliäkös tuolla, pääasia että oli hauskaa ja vitamiinit tuli syötyä!

Tuo hauska pilvitabletti on messuostos viikonlopun Lapsimessuilta MaxPlayn osastolta. Ostin semmoiset molemmille pojille, vauvallekin jo valmiiksi jemmaan vaikka toinen nyt vielä köllötteleekin Tripp Trapin newborn setissä. 

Värivalikoimaa KG Designin silikonisissa tableteissa oli perus valkoisen, harmaan ja mustan lisäksi suloisia pastellivärejä, mutta päädyin nyt tällä kertaa varmaan valkoiseen. 

Ei muuten ihme, että tämä tabletti on pienoinen hitti. Sen lisäksi, että se on supersöpö, on se myös käytännöllinen, sillä se oikeasti pysyy paikallaan pöydällä, se ei likaannu eikä värjäänny, ja se on helppo puhdistaa. Ihan nappivalinta siis lapsiperheeseen!