YKSI MUN KESÄN LEMPPARIASU

poncho

poncho

Heippa ihanat! Päivä on vasta aluillaan ja me ollaan jo ehditty puuhailla kaikenlaista kivaa. Ollaan ulkoiltu kauniissa aurinkoisessa kevätsäässä, puhalleltu saippuakuplia ja tehty pihahommia. Nyt lounaan valmistumista odotellessa ajattelin kipaista hetkeksi koneelle ja tulla esittelemään teille House of Brandonilta saamani ponchon ja farkut.

Olen ihan heikkona valkoisen pitsin ja revityn vaalean farkun komboon, joten arvaatte varmaan, että tämä on yksi mun tämän kevään ja kesän lemppariasuista.

Vaikka salaa ihailen skarppia preppy-tyyliä, on vaan tämmöiset rennon huolettomat vaatteet niin mun näköisiä. 

100% puuvillaa oleva poncho on paitsi kivan näköinen, myös tosi monikäyttöinen vaate. Kesällä ponchon kanssa saa rennon asun, kun kiskaisee ruskettuneisiin sääriin farkkushortsit, siistimpään menoon taas voi pukea ponchon ja farkkujen kanssa vaikka mustat nahkaballeriinat ja mustan käsilaukun.

Huolettoman väljä poncho on myös melko armollinen vaate, jos on tullu vierailtua jätskikioskilla vähän liian usein, enkä voi olla miettimättä, kuinka kätevä tämä olisi ollut viime vuonna kun olin raskaana.

Alaosana tällä kertaa Noisy mayn farkut, ja tämä onkin mun eka farkkukokeilu tältä merkiltä. Malli on juuri omalle kropalleni sopiva, joten merkkiä nähdään varmasti jatkossakin vaatekaapissani, materiaali on joustavaa ja riittävän korkea vyötärö saa ison plussan.

Ponchon löydät täältä ja farkut täältä, ja kantsii samalla kurkata myös muut kesäiset uutuudet. Muistuttelenpa vielä, että House Of Brandonilla on käytössään kätevä bonusjärjestelmä, jossa alle 300 euron ostoista kertyy 3% bonusta ja yli 300 euron ostoista 5% bonusta. 

poncho

poncho

poncho

poncho

Me kiskaistaan nyt se lounas napaan, että päästään etsimään jotain kivaa jälkkäripaikkaa. Siinäpä meidän sunnuntain tärkeimmät, auringonpaistetta ja muutenkin iloinen ja kevyt mieli. Mitäs teidän päivään kuuluu?