PARI ALEVINKKIÄ JA ÄITIENPÄIVÄLAHJAVINKKI MATTI MYÖHÄISILLE

Heippa taas! Meillä on pikkuisin murunen vähän kipeänä, eikä oikein muualla kuin sylissä ole nyt hyvä olla. Täällä on siis kädet olleet kirjaimellisesti vauvassa kiinni, enkä ole oikein tänne blogin puolelle ehtinyt, mutta tulin nyt ihan pikaisesti vinkkaamaan parista kivasta alejutusta, palaillaan muihin postauksiin taas kun täällä kotona vauvan olo helpottaa.

House of Brandonilla on nyt meneillään suur-ale, ja tuotteita on jopa -70% alella. 

Tuo alla näkyvä Vero Modan neuletakki on yksi mun lemppari, se on mulla tummanharmaana parhaillaankin päällä. Hintaa noilla neuletakeilla oli vain jotain kuudentoista euron paikkeilla, ja kokojakin näytti olevan hyvin jäljellä. Kantsii kurkata muutkin alejutut!

Booztilla on tänään vipaa päivää lastenvaatteissa kamppis, jossa koodilla: KID20P saa 20 euroa alennusta, kun ostaa 85 eurolla kuvassa näkyviltä merkeiltä.

Lisäksi Booztilta löytyy nyt ulkovaatteita jopa -40% alella sunnuntaihin asti. Lastenvaatetarjoukset pääset kurkkaamaan tästä.

Ja sitten vielä vinkki äitienpäivälahjaan matti myöhäisille! Toki vielä ehtii hyvinkin käydä lahjaostoksilla, mutta netin kautta ei taida enää ennättää lahjaa saamaan viikonlopuksi. Lehtitilauksen ehtii vielä hyvin klikata lahjaksi, vaikka äitienpäiväaamunakin, ja tässä muutama kiva vinkki lehtilahjaan.