HERKKUVINKKI VIIKONLOPULLE

Lauantaisin meillä vietetään karkkipäivää (tai no, lapsi viettää karkkipäivää kerran viikossa, äiti kerran päivässä…), mutta perjantaina voi hyvin ottaa pienen varaslähdön herkutteluun.

Me saatiin taannoin Cloettalta maisteltavaksi uusia Nutisal kuivapaahdettuja pähkinäsekoituksia, ja näistä on kyllä tullut yksi meidän lemppariherkku, terveellisempi herkku sipsien tilalle, ja kätevä ottaa myös pikkuevääksi mukaan.

Vaikka pähkinäsekoituksista löytyy terveellisiä suolaamattomia versioita, on ylläri vaan, mun lemppari ihana Sweet & Salty sekoitus, jossa maapähkinöitä, cashewpähkinöitä ja manteleita mm. rypälesokerilla ja hunajalla, sekä suolalla maustettuna. Aika koukuttavia!

Vaikka pähkinäsekoitusten kohderyhmää taitaa olla pääasiassa aikuiset naiset, niin meillä kyllä kolmevuotiaan suurta herkkua on pähkinäsekoitukset, joista löytyy myös kuivattuja marjoja. Niinpä näistä pojan suosikki on Sporty mix, pussi joka sisältää mm. suolaamattomia manteleita, saksanpähkinöitä, kuivattuja karpaloita ja mustikoita.

Natural mix pitää sisällään pähkinöitä, auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä ja manteleita, ja nämäkin on suolaamattomia. Nämäkin menee kivasti pikkunaposteltavasta, mutta mun lemppari on heittää näitä kourallinen salaatin päälle, aikas hyvää, suosittelen!