KEVÄÄN TENNARITARJONTAA JA ALEKOODI ÄITIYSVAATTEISIIN!

Tutkailin vähän pikkujaloille sopivaa kevään tennaritarjontaa, ja keräilin tänne blogin puolelle omia lemppareitani. Meillä on pojille erikseen ulkoiluvaatteet ja ”kaupunkivaatteet” ja samoin on myös kenkien kanssa (No hei, jos vaihtoehtoina on siisti hiekkatie tai rapainen savipolku, voitte varmaan arvata kumman kolmevuotias valitsee, haha! Joten meidän ulkoilukengät eivät todellakaan ole kovin kaupunkikelpoisia) Ulkoiluun sopivat lenkkarit ja tennarit on jo hankittu ja käytössä, joten katselin nyt tennareita siistimpään menoon. 

(Jos tennarit on jo hankittu, niin kesäkengät pääset kurkkaamaan täältä.)

Rivi 1: Varrelliset Converset syötävän suloisessa värissä // En ehkä kestä miten ihanat nuo Ralph Laurenin kukalliset vauvatennarit on! // Ralph Laurenin canvaskengät supertrendikkäästi kokovalkoisena // Karkkipinkki Converse 


Rivi 2: Petit by Sofie Schnoorin glittertennarit ovat varmasti jokaisen pikkuprinsessan unelmat! // Nämä tummansiniset nauhattomat ja varrettomat Converset oli meidän viime kesän pidetyimmät tennarit! Ihan superkätevät, ja helpot sujauttaa jalkaan // Herkullisen pinkit tarratennarit Mini Rodinilta // ja samat sähäkän sinisenä 


Rivi 3: Hummelin tennarit coolisti korkealla varrella // Suloisen vaaleanpunaiset Vansit korkealla varrella // Vansin klassikko, ruudullinen Slip-on kenkä // Joka vauvan (tai äidin…) must have? Ihanat pehmeäpohjaiset Conversen vauvatossut 


Rivi 4: Valkoiset tennarit vauvoille Ralph Laurenilta // Bisgaardin nahkakenkien puolesta liputetaan meillä, tummansininen väri on aina varma valinta // Sama kenkä tyttömäisen vaaleanpunaisena // Niken Air Max ihanan värikkäänä

Tästä pääset kurkkaamaan koko tennarivalikoiman.

Mikäs sun suosikki on?


Vielä loppuun alekoodi tälle päivälle äitiysvaatteisiin! Koodilla: ÄITI15 saa tänään -20% alen äitiysvaatteista, koko valikoiman löydät täältä.