PÄIVÄN ASU: RENNOSTI RAIDASSA

Vaikka raidat toimii aina ja ympäri vuoden, on mulle raidat myös takuuvarma kevään ja kesän merkki. Rentoa ja raikasta raitaa, jotenkin niin kesäistä, vai mitä? 

Sain House of Brandonilta tuon ihanan Vilan raitamekon, ja tämä on taas niitä vaatekappaleita, joita kannattaa haalia vaatekaappiin, sillä monikäyttöisyytensä vuoksi tämä varmasti eksyy päälle niin leikkipuistoon, kuin kaupungillekin. Tällä kertaa mustavalkoinen mekko sai kaverikseen mustat leggarit ja valkoiset Conssit, mutta pituutta mekossa juuri sopivasti, että kesällä tätä voi pitää myös ilman legginsejä, kunhan vaan saa vitivalkoisiin jalkoihin ensin vähän väriä, haha! 

Raitamekkoja löytyykin nyt niin pitkänä, lyhyenä, kuin hihattomana, lyhyellä tai pitkällä hihalla, varmasti tuollainen maximittainen pitää kesäksi vielä hankkia! Koko House of Brandonin valikoiman löydät täältä, ja kantsii käydä kurkkaamassa, sillä meneillään on huikea ale, ja vaatteita jopa -70% alessa.