-20% ALEKOODI BABYSHOPIIN

Meidän reissu on nyt ohi, ja tässä sitä taas istutaan autossa, tällä kertaa kotimatkalla. Eilen vietettiin vielä mukava päivä Tukholmassa vaaria ja enoa treffaten ja ilta kulutettiin laivassa omassa hytissä huilaten.

Reissussa tuli tehtyä ostoksia aikas vähän, oikeastaan vain Legolandin myymälöissä, joissa Veikko sai valita itselleen yhden legopaketin ja muutaman muun pikkuostoksen. Etukäteen olin arvellut, että Köpiksestä tulee tehtyä paljon kivoja ostoksia, mutta tiedättehän, kävelykatu ihanine putiikkeineen ja kaksi pientä lasta, haha! Jälleen tuli Legokauppa tutuksi, ja Disneystoressa olisi saanut varmaan päivän kulumaan, mutta vaatekaupat skipattiin kyllä aika hyvin. Zaran lastenosastolle tein nopsan täsmäiskun, ja vähän ehkä harmittaa, etten sitä naisten osastoa oikein ehtinyt ja jaksanut kahlata läpi.

Onneksi shoppailuvajeen saa kyllä helposti korjattua, ainakin lastenvaatteiden osalta, nimittäin Babyshopilla on nyt vielä tänään ja huomenna voimassa -20% alekoodi 9YRS, mikä käy lähes koko valikoimaan!

alekoodi-babyshopiin

Ylärivi: paita // hoitolaukku // paita // pipo

Toka rivi: paita // body // housut // shortsihaalari

Kolmas rivi: tennarit // paita // huppari // lelut

Alin rivi: banneri // takki // housut // body

Koodilla: 9YRS lähtee hinnasta pois -20% poislukien muutamat merkit. Ehdot löydät Babyshopin sivuilta. Koodi on voimassa 21.5 asti.